ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Масони се изјаснили у вези Косова!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Masoni se izjasnili u vezi Kosova!

10 avgusta 2018

Velika engleska loža još sredinom juna odlučila da kazni albanske masone zbog invazije na južnu srpsku pokrajinu. Ovo bi mogao biti ozbiljan argument u srpskim rukama.

U borbi za Kosovo i Metohiju Srbija je, potpuno neočekivano, dobila podršku britanskih masona koji su osudili albansku invaziju na srpsku pokrajinu.Velika engleska loža odlučila je još sredinom juna ove godine da kazni albanske masone zbog ‘invazije na srpsku pokrajinu’, otkriva Informer. Britanski masoni ističu da su jako zabrinuti zbog dešavanja na Kosovu, koje je prouzrokovalo veliko uznemirenje i u drugim ložama u regionu, pa zbog toga čak planiraju i da povuku priznanje Velike lože Albanije.

Diplomatski stručnjaci, naši sagovornici, ocenjuju da je ovo veoma dobra vest jer masoni, kojih ima svuda po svetu i koji pažljivo prate šta rade kolege, imaju dovoljno moći da lobiraju za Srbiju.

Ne treba žuriti

U saopštenju Velike engleske lože piše da odnosi sa Velikom ložom Albanije moraju biti suspendovani.

“ Odnose sa Velikom ložom Albanije treba suspendovati zbog akcija koje su preduzete na Kosovu, a koje smatramo invazijom na teritoriju Srbije. Pošto je razmotrila akciju Velike lože Albanije i uzela u obzir uznemirenje koje je ova invazija prouzrokovala u sestrinskim velikim ložama u regionu, Odbor smatra da je u najboljem interesu ove Velike lože da povuče priznanje Velike lože Albanije. Velika loža glasala je naknadno da ova odluka ima trenutno dejstvo“, navodi se u dopisu koje je potpisao Derek Dinsmor, kancelar Velike lože Engleske.

Komentarišući ove navode, bivši šef diplomatije Vladislav Jovanović kaže da masoni danas u svetu nemaju uticaj kakav su imali ranije, ali da ih svakako ne treba potcenjivati.

– Masoni imaju pipke u svim uticajnim sferama, uključujući i politiku. Ako je tačno da su suspendovali Albaniju zbog neprihvatljivog otimanja dela Srbije, onda bi to trebalo da bude iskorišćeno. Trebalo bi kontaktirati rukovodstva tih velikih loža, pa bismo samim tim proširili i prikazali drugačiji međunarodni pogled na Kosovo. Naravno, ne treba žuriti sa zaključcima, ali ovaj potez britanskih masona zaslužuje pažnju – podvlači Jovanović.

Kriminalne aktivnosti

Analitičar Saša Borojević takođe smatra da su masonske lože organizovane tako da imaju izuzetne lobističke mogućnosti.

– Svaka masonska organizacija okuplja brojne moćne, poslovne i ostvarene ljude. Oni imaju veliki uticaj u društvu, pa se samim tim dovode u vezu sa političkim uticajem… Ukoliko je istina da je londonska masonerija suspendovala Veliku ložu Albanije, onda to sigurno nisu politički razlozi, već je reč o kriminalnim aktivnostima albanskih masona – uveren je Borojević.

(Informer)

KOMENTARI12 komentara

 1. Get says:

  Masoni su, bre, tradicionalni "prijatelji" Srba. Zato i jesmo gde smo. Sikter,vaša pomoć mnogo boli i košta. Još UK,jbt!!!

  • Za Srbiju says:

   Trebalo im 10 godina da se sete. Gde su bili kada je Britanija priznala tzv.nezavisnost Kosova? Ovo je samo jedna od gluposti DEZinformera.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   masoni su hrpa degenerika.

 2. Get says:

  Masoni su, bre, tradicionalni "prijatelji" Srba. Zato i jesmo gde smo. Sikter,vaša pomoć mnogo boli i košta. Još UK,jbt!!!

 3. kiki_ ćeraćemo se says:

  Pa koliko mnogo je bilo a čak i danas ima dosta Srba koji su masoni, pravo čudo bi bilo da ne kažu koju dobru za srpsku teritoriju i nazdrave u naše ime. A uskoro će i Benjamin Netanjahu da dođe u Srbiju. Sve u svemu džaba nama to neko lepo mišljenje kada nbam Toni Bler i ostatak Engleske ruše temelje po tradiciji od kada znaju za nas. Masoni na žalost nisu svesni da su odbcili kamen od ugla koji je temelj za njihov hram a to je Isus Hristos. U Bibliji piše:"Zidari koji odbaciste kamen koji posta kamen od ugla." Svako od nas će primiti platu po delima našim.

 4. goran says:

  Ovo je najkomicniji tekst koji sam ikada procitao, masoni vole Srbe, idi begaj, daleko vam lepa kuca.

 5. gaga says:

  Bolje da se odmah crnim tamjanom okadimo!

 6. Miraš says:

  Informer hvali nama britanske masone, a u interesu V.B. te i onog dečka što je nekad radio u britanskoj gvoždjarskoj radnji.

  • goran says:

   Svaka ti se pozlatila. Svi rade za Vucka: EU, Putin, a sada uskacu i masoni, samo da predamo Kosovo, a potom i ostalo, deo po deo.

 7. Zlatibor says:

  Izvor: Informer A sada pogledajmo istini u oči: Iza zatvorenih vrata: Moćnici odlučili o sudbini sveta Ana Brnabić u Torinu – Bilderberg grupa odlučila o sudbini sveta – 12 tema konferencije

  • Ne odlučuju ljudi says:

   o sudbini sveta već onaj od gore, On vidi sve, sve vide oči sudbine...

 8. Srpski Mason says:

  Ovo je posledica uticaja Regularne Velike Lože Srbije, koja je mislim možda i jedina institucija u Srbiji koja ima ingerencije na celokupnoj teritoriji države Srbije. Ako posetite sajt Ujednijene Velike Lože Engleske moći ćete da vidite da na spisku priznatih Velikih Loža nema Velike Lože Albanije tj. da je obrisana :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *