ОВО НИKО НИЈЕ ОЧЕKИВАО: Трамп шокирао изјавом о РУСKОЈ ВАKЦИНИ

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Tramp šokirao izjavom o RUSKOJ VAKCINI

15 avgusta 2020

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se nada da će vakcina protiv virusa korona, registrovana u Rusiji, delovati.

„Mi ne znamo mnogo o tome. Nadamo se da će delovati. Oni su izbacili neka istraživanja. Smatramo da je veoma važno da se prođe proces“, rekao je Tramp na pres-konferenciji.On je dodao da su SAD „veoma napredovale“, kada je reč o razvoju vakcine protiv virusa korona.

Podsetimo, Ministarstvo zdravlja Rusije registrovalo je u utorak prvu na svetu vakcinu za prevenciju nove koronavirusne infekcije kovid 19, koju je razvio Naučni institut „Gamalej“ zajedno sa ruskim Fondom za direktne investicije.

Ministar zdravlja Rusije Mihail Muraško saopštio je da će se vakcina proizvoditi na dva mesta – u centru „Gamaleja“ i u kompaniji „Binofarm“. Predsednik Rusije Vladimir Putin istakao je da je vakcina prošla sve neophodne testove i da formira stabilan imunitet.

KOMENTARI7 komentara

 1. Zorana says:

  Tramp je najrealniji covek na svetskoj politickoj sceni. Samo on moze zaustaviti ove bolesne globalsiticke pedofile i genocidase.

  • persida says:

   Ne daju Rusi, Putin je presao na stranu globalista. Tramp je jedini americki predsednik koji je imao odlicne ideje za ekonomiju Amerike i za njen oporavak, ali vladari iz senke zele da Amerika bude unistena. Potom dolazi raj na zemlji, kineska diktatura sa ruskim raketama, ne moze biti bolje. Spremite se za Goli otok, sibirsko tamnovanje, vi koji se ne slazete. Rusi su jedini koji vas mogu oduciti od rusofilije, tako to ide.

   • Milan says:

    Vladari iz senke žele da oni budu gospodari, ne samo Amerike nego celog sveta. Otpada ta tvoja teorija da oni žele samo da Amerika bude uništena. Kad bi mogli uništili bi oni sve redom zarad svog sve većeg bogaćenja i sve veće moći. Površna si i subjektivna.

  • Za Srbiju says:

   Sam ne može ništa. Osim toga, isključivo se bori da ponovo osvoji vlast. A globalistički pedofili i genocidaši su predugo vladali i pustili svoje pipke i po dubini i širini. Ako Srbija, kao i sve evropske zemlje primenjuje zakone o zaštiti dečijih prava, koje su napisala dva osuđena pedofila (jedan 2018, a deugi 2019. godine), a koji rade za UNICEF i UN, onda je to više nego monstruozno. I sve je tako, nakazno. Niko nikada neće vratiti moralne vrednosti. Ko da ukine svetsku kugu, koja se zove NVO, za početak? Nema države u kojoj ne prave haos i šire satanizam, kao civilizacijsko dostignuće.

  • Slobodanka says:

   Jednostavnije je. Trampovim političkim neprijateljima unutar SAD odgovara da problemi koje izaziva tkzv. pandemija virusa C-19 budu što veći i NEREŠIVI. Na osnovu takvog negativnog stanja oni bi da oslabe Trampove izglede za pobedu na predstojećim predsedničkim izborima. Njima nikako ne odgovara što je Rusija baš sada objavila da je registrovala vakcinu Sputnjik V, isto tako ne bi im odgovaralo ni da je to objavila neka druga zemlja, jer to donosi olakšanje celom svetu, isto tako i ljudima u SAD, i smanjuje negativan pritisak na Trampa. Zato štampa na Zapadu i u SAD ili ćuti o ruskoj vakcini, ili je pominje sa sumnjom i omalovažavanjem. Oni bi taj dogadjaj da sakriju. Mada je tržište već reagovalo, jer na američkim berzama skočili su svi indeksi nakon objavljivanja vesti o ruskoj vakcini. ZAKLJUČAK: Tramp je izjavio da se nada da će ruska vakcina delovati veoma pragmatično u svom interesu, jer to je pozitivna vest koja donosi i nadu i olakšanje i smanjiće napetost i haos i u samim Sjedinjenim američkim državama.

  • Slobodanka says:

   Zašto da Tramp ne natukne o nečem što je u korist njegove izborne pobede? Mislim da je srećan što tu vakcinu nije registrovao Iran ili Kina, tek to mu ne bi odgovarala jer protiv tih država on lično poveo je veliku hajku.

 2. Beli Orao says:

  A ne brinite i Švizeri su platili u gotovom nepostojeće vakcine kovid 19 i to baš kod Trampa , sad nek posjede dok to ameri naprave ! Mislim da će ameri da kupe kod rusa i preprodavaju evropi a i dalje kao svoju samo prepakovanu!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *