ОВО НИСТЕ ЗНАЛИ – ПУТИН ЈЕ РАДИО КАО ТАКСИСТА: „Није ми пријатно да говорим о томе“

OVO NISTE ZNALI – PUTIN JE RADIO KAO TAKSISTA: „Nije mi prijatno da govorim o tome“

12 decembra 2021

Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je da je devedesetih godina prošlog veka morao da radi kao taksista.

U insertu dokumentarnog filma „Nova istorija“ koji je prikazan na televiziji „Rusija 24“ govori se o teškoj ekonomskoj situaciji u kojoj se Rusija nalazila poslednje decenije prošlog veka.Veliki broj visoko kvalifikovanih stručnjaka – naučnika, admirala, obaveštajaca – radili su kao fizički radnici.

„Nekad sam morao da radim i kao taksista. Nije mi prijatno da govorim o tome, na žalost, ali i toga je bilo“, prisećao se Putin.

Podsetimo, on je u drugom dokumentarnom filmu iz 2018. godine ispričao da je bio spreman da radi i kao taksista, kada je napustio gradsku administraciju Sankt Peterburga, nakon što je Anatolij Sobčak izgubio izbore za gradonačelnika.

KOMENTARI9 komentara

 1. Rusofil Potemkin says:

  Nekada je radio kao taksista dok nije podigao zemlju iz ekonomske katastrofe putem energetskog sistema GasPromNjeft, sada međutim radi kao vatrogasac, gde god nastane neko ratno žarište on sa svojim ekipama gasi ratne požare. Sada zlotvor hoće da mu zapali kuću ali sve ide uz pomoć Božiju.

 2. E.Lirsch says:

  Kamo srece ad je taksista i ost'o! Taksista postao predsednik drzave. To bre nema ni u AMERIKI.

 3. Kulak says:

  Ovo je sramotna izjava. Znam poštene ljude i izvrsne radnike koji su bili taksisti. To je jedan od brojnih poslova koji su potrebni u ljudskom društvu. Zašto je sramota ako je neko radio kao taksist? Zar je Putin rođen samo da bi bio političar? Uostalom, ja svakog fizičkog radnika cenim deset puta više od bilo kojeg političara. Putina zbog nekih stvari itekako cenim, ali ovaj put je izvalio glupost.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Dakle, političar je jedina prava struka, raditi nešto drugo je sramotno? A ja evo mislim da je politika najgluplja od svih struka. To može raditi svako, doslovno i zadnji glupan, ne mora znati ništa. Za biti političar potrebno je samo da te izaberu.

 5. Zoran says:

  Sta je lose raditi kao taksista?

 6. I Love persida says:

  Naš Vuči? Pa i on će to isto samo kada završi sa mandatima i kada mu propadne stranka koju je preoteo Tomici.

 7. Crbija cveta says:

  Nije to ništa Bajdi još od detinjstva raznosi novine biciklom i na kraju se toliko načitao novina da je i sam počeo da se bavi politikom onako retorički kao i naš Dači koji je od detinjstva imitirao spikere sa Tv Bg.

 8. Miki says:

  E pa Putine pravi političar i treba da je radio sve radničke i poslove koji su obezbeđivale njegovu egzistenciju. Zamislite naše političare koji nikada ništa nisu radili u društvu radnika i seljaka,a danas vode ovu zlata vrednu državu.Vršni ljudi sa gomilom štekanih diploma a ni dana radničkog staža,pa se ovih dana kao pitaju što se narod pobunio i okuplja po saobraćajnicama,a to je taj pošteni radnik,seljak i ostala zaslužna narodna inteligencija kojoj je dosta ucena i omalovažavanja.

 9. Cp6a says:

  Ha, ha, ha, Srbi kritikuju čoveka koji je promenio tok istorije u dobrom smeru, koji je pomrsio strateške konce zapadnim hijenama, našeg velikog prijatelja, brata. Skromnog čoveka iz naroda. Odakle ovde Miki Maus logika? Nije mu prijatno da govori o tim tragičnim vremenima valjda, a ne što je radio kao taksista. Dve trećine Rusije, energetske velesile, se tada bukvalno smrzavalo na jakoj ruskoj zimi, a on je spavao sa sačmarom da oligarsi ne potamane njega i njegovu porodicu. Mi se kao rado sećamo tih lepih vremena ovde?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *