ОВО ПОДГОРИЦА НЕ ПАМТИ – МИЛОГОРЦИ У СТРАХУ: 60.000 људи испред Храма Христовог васкрсења (ВИДЕО)

OVO PODGORICA NE PAMTI – MILOGORCI U STRAHU: 60.000 ljudi ispred Hrama Hristovog vaskrsenja (VIDEO)

3 februara 2020

U glavni grad su peške stigli pripadnici starih crnogorskih plemena: Kuča, Merinića, Bjelopavlića, Pipera, Bratonožića i ostalih. Mnogi su stigli ispred Hrama Hristovog vaskrsenja nakon više sati pešačenja. Ovo je najveći skup koji pamti Podgorica — oko 60.000 ljudi.

Otac Predrag Šćepanović rekao je da je pred Saborni hram u Podgorici večeras stiglo na desetine hiljada ljudi.

„A kažu neki da spava Stara Crna Gora“, kazao je Šćepanović, zahvalivši se Bjelopavlićima, Bratonožićima, Kučima… Pomenuo je i Moračane, Rovčane, Tološane, Zetu…

Prolazeći pored zgrade Predsedništva grupa okupljenih je pevala: „Ustala je Crna Gora, svetinja se branit‘ mora; Milo lopove.“

Ispred hrama okupljenima će se obratiti paroh bokokotorski Momčilo Krivokapić.

KOMENTARI9 komentara

 1. Kulak says:

  Teror diktatora i njegovih 2000 policajaca se nastavlja.Ali,Srbi su se probudili i vratili svom nacionalnom biću i svojoj veri.To je bolje od ičega,to je jače od svega.To sve nas milione Srba veseli i neopisivo raduje.Na kraju ove balade diktator pada,a Srbi trijumfuju!

 2. Ivke says:

  Tuci stoku

  • Za Srbiju says:

   Za predsednika i vladu Crne Gore reći da je stoka, uvredljivo je za stoku. To je fukara, dno dna, Sluge demona.

 3. doktrina soka says:

  Tako se to radi,gradanski, ne pristajanje.Sveti Duh je sisao medu Srbe.

 4. Orah says:

  Sišao je sveti duh tačno je, a dal će se useliti u svačije srce, nadam se, bio sam juče na litiji, ali treba nam umjerenosti tj. malo više pravoslavne vjere, naročito kod omladine e tek onda će moći nešto da se kaže, a ovako smo freški, odrodjenost od vjere zbog komunizma kod nas je bio najjači, treba se sada vraćati polako, daako nam i ovo pomogne, ali naravno u mirnom tonu i ovim šetnjama, pa kasnije kako se pokažemo ili kako nam bog da ljepše rečeno. Od nas treba da se širi mir. Tako je vazda bilo, naravno samo kada smo složni, e za to se treba boriti i biti istrajan, na kraju će pravda pobijediti, to je neminovno, i to je zaista tako uvijek ali naravno kada se vjeruje u krajnju pobjedu dobra.

 5. Ivana says:

  Koja je korist od litija po Srpskoj Crnoj Gori ako se naš narod ne ujedini u jednu državu? Kako se lepo milogorci pozivaju na pomoć ustaša i zagreba pa zapitajte se braćo pravoslavna Crnogorci kud vam milo vodi pravo pod papinske skute. Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

 6. Gagi says:

  Nista Srbi u C. Gori nece moci da urade bez Srba iz Srbije. Odavde nece biti nikakve pomoci jer su upravo Milogoraci na najvisim rukovodecim politickim pozicijama u Beogradu. Ako se malo bolje pogleda, ovo je borba Srba u C.Gori da se demontira komunizam i ponovo instalira pradjedovska vera. Iz Bgd-a Milo dobija signale kako da se ponasa i sta da radi, pomazu mu njegovi tajkunski i komunisticki partijski drugovi da ne strada jedan od njihovih, jer onda domine padaju redom.

  • Ivana says:

   Tačno oba izdajnička i zapadu poslušnička režima jašu i uništavaju jedinstveni srpski narod koji su podelili da nas lakše unište.

 7. The Fuck crazy confusion says:

  Al ga je Milo opravio, svaka mu čast, neće mu ostati ni dugmići. Nego oće li se ovo preneti i na ostatak Srbije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *