ОВО САМО ИДИОТИ МОГУ ДА ПРОГУТАЈУ – ЦИА објавила списак организација које врше притисак на ВЛАДУ СРБИЈЕ!

OVO SAMO IDIOTI MOGU DA PROGUTAJU – CIA objavila spisak organizacija koje vrše pritisak na VLADU SRBIJE!

8 avgusta 2016

cia 720 65Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) ispravila je nepravdu nanetu lideru Socijaldemokratske stranke Borisu Tadiću i nakon pisanja „Blica“ uvrstila ga u svoju listu relevantnih političkih činilaca u Srbiji, koju godinama ažurira skoro na nedeljnom nivou zajedno sa podacima o zemljama i političkim prilikama iz celog sveta.

Najpoznatija špijunska agencija ispravila je grešku i u spisku lidera srpskih stranaka, tako da je umesto pokojnog Jovana Krkobabića, na mesto lidera Partije ujedinjenih penzionera Srbije konačno upisala Krkobabića mlađeg – Milana.Neke greške su ispravljene, ali pojavile su se nove. Naime, na spisku članova srpske Vlade, na sajtu CIA, navodi se da je Bratislav Gašić i dalje na čelu Ministarstva odbrane.

Inače, na sajtu CIA, koji je ažuriran 11. jula, objavljeni su apsolutno svi rezultati prošlih izbora, gde se precizno pominju sve stranke koje su na njima učestvovale uz tačan procenat osvojenih glasova.

Uz nazive stranaka ponaosob i navođenje naziva njihovih lidera, navedene su i koalicije i liste u sklopu kojih su nastupali na izborima. Takođe, CIA navodi da u Srbiji ima 111 stranaka od aprila 2016, dok se u našem Izvodu iz registra političkih stranaka navodi da ih ima 110.

Tu je i spisak organizacija koje najviše vrše politički pritisak na rad srpske vlade, a na njemu su Pokret SNP Naši 1389 (iako nije aktivan od 2014), NUNS, UNS, Obraz, Istočna alternativa Dragana Todorovića…

(Blic)

KOMENTARI14 komentara

 1. Slava says:

  Pritisak se ne vrsi kako pisete,nego novcem.To je alat za sve pritiske.

 2. Kulak says:

  Šest ruskih strateških bombardera TU 22 upravo je u moćnom udaru razorilo najveće poligone terorista u Siriji.Bombarderi su poletjeli iz Rusije,izvršili naređenje u Siriji i kako mi javlja moj ruski prijatelj,upravo se vraćaju u Rusiju.

 3. Lajla says:

  Hvala Kulak,znaci Putin stepa sa daljine u Siriji,a okidac na revolveru za Nato ve vaske.

 4. Kulak says:

  Da,bitno je imati dobre veze u Rusiji da bi se imalo pravu informaciju,jer će srpski mediji to javiti sa zakašnjenjem od 24 časa.Upravo doznajem da su se svih šest vratili u bazu.Volim Rusiju

  • Bajurina says:

   Idi razvozi djubre po njivi ti glupsone jedan. Hahaha ti i veze po rusiji aj nekakaj vise!

   • Batina says:

    Mars usraso!

    • Bajurina says:

     Sve i jedan bi guze dali da vam neko pokaze 100€!!!!

 5. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Neka objave podatke: 1) Koliki je stepen nuklearne radijacije u Srbiji; 2) Koliko je stepen smrtnosti od kancera porastao u Srbiji u poslednjih 16 godina; 3) Gde su skladista nuklearnog otpada u Srbiji; 4) Koliko je zrtava trafika organa sa teritorije Srbije u poslednje dve decenije; 5) Koliko je bobmardovanje uticalo na moc reprodukcije kod Srpkinja i Srba; 6) Koliko je srpske dece pokradeno iz porodilista u poslednjih 50 godina? Hajde malo to...

 6. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Sve dok se budemo bavili estradom, Djokovicem, Pokemonima, "naukom" i "progresom", budemo pustali da staracki dom u SANU blebece u kobilje prkno sta mu dune, budemo na sve odgovarali etikom stadiona i razularene rulje, dok nam istinska elita nosi etiketu budale i prosi donacije da izda pamflet a fukara dobija drzavne donacije - jahace nas bitange poput Blera i lekcije deliti degenerisane nacije! Srbijo, uzmi pamet u glavu!

  • petar says:

   Bravo Aco V. Pavlovicu! Majstore

 7. srboljub says:

  sto onda vlaa srbije ne uhiti tadica sto je proneverijo srbiju i narod u srbiji kad su ga otkrili za izdaju hhhhhhh sve moguce ali kazne nema u srbiji za izdaju

  • Aleksandar V. Pavlovic says:

   Zato Srboljube jer je Srbija Americka kolonija, te se svaka izdaja tumaci kao zastita interesa koloniste. Zato brate.

   • n.n says:

    jeste mi smo ponosna kolonija robova USA,pedercine i lezbuse,pickice,izdajnici i sljamovi svake vrste cak i bolji u tome od kuravata, ali nije srbija nego SNSbistan BEZmudistan!

 8. Kulak says:

  Poslednji tango u Dragama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *