ОВО СЕ ДУГО ЧЕKАЛО – ИСПЛИВАЛА ДОKУМЕНТА ЦИЕ! Докази о НЛО налазе се на ИНТЕРНЕТУ и доступни су свима!

OVO SE DUGO ČEKALO – ISPLIVALA DOKUMENTA CIE! Dokazi o NLO nalaze se na INTERNETU i dostupni su svima!

5 juna 2021

Na hiljade dokumenata CIA o nepoznatim letećim objektima dostupno je za skidanje sa interneta.

Dokumenta su objavljena na internetu zahvaljujući sajtu Blek volt (Crni svod), koji vodi Džon Grinvald junior, aktivista posvećen slobodi informacija, prenosi RT.Arhiva koja može da se skine sa interneta je rezultat Grinvaldovih napora, koji je podneo čak 10.000 zahteva za pristup informacijama od javnog značaja i koji je ručno skenirao više od 2,2 miliona strana, koje su sada dostupne širokoj javnosti tako da mogu da ih preuzmu sa interneta.

Neki od izveštaja CIA o NLO stari su decenijama i američka obaveštajna agencija tvrdi da je to sve što ima u arhivi o nepoznatim letećim objektima. Međutim, Grinvald navodi da takve tvrdnje CIA ne može da potvrdi.

Dokumenti su objavljeni uoči isteka roka koji je zakonom dat državnim organima da objave izveštaje o NLO.

Dokumenta objavljena na ovom sajtu sadrže brojna svedočenja o neobjašnjenim kontaktima, ali su brojni detalji sakriveni.

Grinvald tvrdi da CIA nije baš bila raspoložena za saradnju kada su njegovi zahtevi u pitanju i da su mu čak i tehnički otežavali da preuzme dokumenta.

KOMENTARI7 komentara

 1. Rista says:

  E, ovo nisam čak ni ja izdržao. Star sam brate mili i kad me uvatio smeh pa ko da neće da stane, sav sam se upišo od smeha. Nikada me ništa nije tako nasmejalo u životu. Ma nije me sramota, kažem star sam ali spram cijinog useravanja morate priznati da sam ja ipak higijenskiji. A taj Džeki je isturen čovek cije. Saće narod traži da se u Ameriku poveća stepen sigurnosti i da se zavede ratno stanje da ne podobija srčke od straha. A ako narod ne zatraži, svejedno će mu uvesti jer situacija je vanzemaljski opasna. To šta će "uskoro" da nam objave, sve ljudi već predvideli i čekao se samo start. E, ali ako im i ovo prođe...onda nema šta više da tražim na zemlji sa ljudima. Idem oma da se pokrstim u vanzemaljca. Pa kad mogu svi da se proglašavaju nekim avetima, mogu i ja. Srbi se lako pokrštavaju, dokazano. Spremite se za novu rasu na zemlji. Mi vanzemaljci dolazimo. Ja i Džeki na čelu, CIJA iza nas, pa da vidim ko će da ne veruje. Joj, šta ću da vam radim iza svakog ćoška. Idem sutra da menjam ličnu kartu i da znate - vanzemaljci su oslobođeni od pelcovanja. To samo za zemaljce.

 2. padre says:

  Pa ako čovek malo prošvrlja po internetu, pronaći će i dokaze, da postoje veštice, vukodlaci, da postoji život na Marsu, da Iran ima nuklearno oružje, da su koronu pustili u opticaj Kinezi ili ameri (zavisi od ličnih preferencija), i tako dalje!

 3. miliorad5 says:

  znači opet, možda jeste a možda i nije.Verovaću u NLO kada vidim neki parkiran negde na ovoj planeti JAVNO a za sada to je bre fantazija,pre će biti da su to ostaci prethodnih VISOKOTEHNOLOŠKIH civilizacija na OVOJ planeti i ogroman broj neverovatnih nalaza svedoče da je upravo tako bilo, a BEZDAN kosmosa TEŠKO da će bilo ko premostiti.Ratovi zvezda jesu lepa fantazija, ali to je samo fantazija. Mi nismo sposobni da budemo kosmička civilizacija bar ne na ovom nivou EVOLUCIJE.Ako nam narastu antene ko zna, možda i preživimo radijaciju otvorenog kosmosa.

 4. Covid histery idiot says:

  Nista ne verujem ma sta rekli kauboji,nemci,englezi,holandjani,svajcarci...to su narodi koji lazu i kradu.

 5. radmila says:

  Izgleda da smo mi, ljudska rasa, vanzemaljci, po mnogo cemu.

 6. test01 says:

  Pre pocetka korone sam misli da ce mo da se borimo sa vanzemaljcima, ali eto ipak je doslo na red. CIA snajka CIA !

 7. Rista says:

  Množina "ćete" i "ćemo" se piše zajedno. "Oni će" odvojeno u množini, jel. Tek onako usput. Aj nemo se oma ljuti-te? Nisam to ja, to gramatika i pravopis krivi. Ujedno i onaj što ima 10 nikova i neprekidno se ovde razbacuje sa "oni bih" neka ovo pročita. Kada se posle "zagrade" nastavlja malim slovom, nema nikakve interpunkcije odnosno zareza ili tače. Pre "i" nema zareza iliti zapete. Zagrade su vrlo škakljive a najveći broj ne zna kako da se ponaša kada ih upotrebljava, a ni ja nisam baš najpametniji sa zagradama(padre, jesam li u pravu?) Nema "h" osim samo u "ja bih" i nigde više. I to gramatika i pravopis. A kada ja ne poštujem ni jezička ni gramatička ni pravopisna pravila, onda je to i namerno i sarkastično pravilo koje vi retko upotrebljavate, a za to je potrebno i približno vrhunsko poznavanje Srpskog jezika i pravopisa. Kada ne poštujem ni pravoslavna pravila, onda je to brezobrazno pravilo koje malo ko upotrebljava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *