ОВО ШИПТАРИ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: У Приштини настао мук после новог повлачење признања тзв. Косова

OVO ŠIPTARI NISU OČEKIVALI: U Prištini nastao muk posle novog povlačenje priznanja tzv. Kosova

26 avgusta 2019

Ministarstvo spoljnih poslova tzv. Kosova nije želelo da komentariše tvrdnje srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da je Togo povukao priznanje Kosova.

Savetnik ministra spoljnih poslova Jetlir Ziberaj rekao je za prištinsku „Kohu“ da neće komentarisati “lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića”. On kaže da je jedino pitanje kojim će se baviti, kako je naveo, ratni zločini koje su SPS i Milošević počinili na Kosovu.– Naš je stav jasan da nećemo komentarisati propagandu i falsifikovane dokumente Ivice Dačića. Jedino pitanje kojim ćemo se pozabaviti je Ivica Dačić, ratni zločini koje je počinila stranka SPS i njegov gospodar Slobodan Milošević na Kosovu, a kojem je služio kao portparol, do njegove sahrane. Oni će se suočiti sa snagom Kosova – rekao je Ziberaj.

Dačić je potvrdio sinoć na TV Pink da je Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje nezavisnosti tzv. Kosova.

Dačić je pokazao i notu ove zemlje koja je, tim povodom, stigla u Beograd.

(Tanjug)

KOMENTARI7 komentara

 1. Milica says:

  To Jeti Z. preti Dačiču sa "snagom Kosova". Pretio mu je i ranije da će biti uhapšen ako udje na KIM.

 2. Milica says:

  Mi smo oteli i vi da više niste došli. Ovi su baš u duhu divljeg zapada.

 3. Srbin says:

  Sto se kacite za banana drzave? Ucinite da priznanje povuku Amerika, Francuska, Italija, Nemacka, Engleska, Holandija, Belgija i druge velike drzave. Kada ove budu povukle priznanje, tada ce prestati cirkus i Srbija ce moci ponovo da dise. Ali, ako Amerika zapreti ovim banana drzavama, one ce pod pritiskom ponovo priznati razbojnicko Kosovo.

  • T.M.N says:

   Kosovo nije nikakva nezavisna država već OKUPIRANA teritorija od strane ovih koje ste pobrojali.Već nekoliko puta u istoriji Srbija je bila okupirana ,pa je .........................

  • Milan says:

   Ide obrnuto, Francuska i npr. Italija će povući priznanje tek kad to uradi više od 50% država ovog sveta. U Sočiju će ubrzo biti održan samit Rusija-Afrika. Afričke države žude za većom slobodom i razvojem. One nisu toliko ukalupljene u zapadni globalistanski sistem kao što su u tome teško zaglavljene države EU koje ste nabrojali. Samo na kontinentu Afrika ima još 15-tak država, što većih što manjih, koje bi mogle povući priznanje. Neka njih 7 to uradi za nas bi to bio veoma povoljan rezultat. Trenutno Kosovo priznaje 51% od ukupnog broja priznatih država sveta, ali biće to i ispod 50%.

  • Milenko says:

   To što ste sad zamislili to je kao 1943 godine da očekujete od Hitlera da oslobodi Srbiju i ceo srpski narod. Hm, a on baš hteo, samo mu se nije dalo.

 4. Beli Orao says:

  Ja sam rekao još pre šest godina “ šipftari pakujte kofere i plastične kese i pravac Prokletije ! Niste poslušali a sad vidite pet do 12 je sve bliže!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *