ОВО СУ НАЈГОРЕ ИЗЈАВЕ БАЈДЕНА О СРБИЈИ

OVO SU NAJGORE IZJAVE BAJDENA O SRBIJI

3 novembra 2020

Američki kandidat za predsednika, Džo Bajden, odavno je na našim prostorima poznat po dubokoj mržnji koju gaji prema našem narodu.

Naravno, iako je bajden kao iskusan političar sve govorio i radio uglavnom zarad ličnih interesa, a možda i finansijske koristi, nije na odmet da se podsetimo nekih od najsočnijih laži koje je o nama izrekao.– Srbi su bukvalno degenerici, ubice beba, kasapini i silovatelji – rekao je Džo Bajden 1998. godine za Si-En-En.

Iste godine je izrekao i čuvenu rečenicu kojom se i danas hvali: „Ja sam tražio da bombardujemo Beograd“.

– Sve Srbe treba zatvoriti u koncentracione logore po uzoru na nacističke – jedna je od najodvratniji izjava zlikovca Bajdena, koju je izgovorio 1999. godine.

„Treba da odemo u Beograd i da okupiramo tu zemlju u japansko-nemačkom stilu“, izjavio je 1999. godine za MSNBC.

– Nemamo posla sa varvarskim ratom, već sa glasnom i vulgarnom srpskom ekpanzijom i agresijom – jedna je od Bajdenoh prvih kletvi protiv Srbije, koju je izgovorio 1993. godine za NPR.

(Alo)

KOMENTARI8 komentara

 1. Avangard-Kinzal says:

  Zaključak Srba na ovo je: kauboji i USrA su gadovi najveći, odvratni, parazitski narod, 4.rajh, i kad im Rusi budu rezali vrat mi treba da kaubojima držimo noge.

 2. milorad3 says:

  hm pacov umire to je sigurno nebitan je kao i pešački prelaz za pijance.

 3. marko says:

  ako ovaj pobedi srbiju ceka rat na severu kosova kao u bosni rep srpsku ce izbrisati otvara rat u siriji poonoovo u nagoronos karabahu ga rasplamsava itd

  • bilje says:

   Jedino g**** koje se prilikom posete Srbskoj zemlji nije poklonilo srbskoj zastavi prilikom posete Srbiji...ogrezoo u mrznji+pedofil sta reci,a cak i Merkelovka je to cinila

   • bilje says:

    Angela M. se poklonila nasoj zastavi

   • persida says:

    Bajden srajden, govno na dve noge, siptarski tariguz.

 4. Pomozi nam Bože says:

  Ma jok, može taj Đo i puno bolje, mi zaista ubijamo bebe u sebi jer nam nije omogućeno da se obožimo i razmnožimo, nemaš platu, kuću, stan ni šupu, nemaš ranu, zamalo ni vodu ni kanalizaciju. To je nama dovoljno za istrebljivanje, ne treba nam korona Bilija Gubavog. Začudo naš Vuči tvrdi da ima izvanredne odnose sa ovim satanistom srba.

 5. petrovgrad says:

  U svakom zlu ima neko dobro.Nema sumnje Bajden će nastiviće antisrpsku politiku. Radiće na rušenje Srbije. Posledica toga je što će se Srbija usmeriti isključivo na Rusiju i Kinu. Ja sam za. Izabraćemo jednu stolicu, a to je istok. Biće bežanije iz zemlje prozapadnjaka. Dobro je što je pobedio Bajden za nas rusofile. Nisam antiamerikanac, već sam za Rusiju. Iskreno sam se radovao poboljšanju odnosa sa Amerikom, ali sada sve pada u vodu. Može Bajden da folira, ali je potvrdjen Srbomrzac, to nije moj osećaj, već njegova dela i reči govore o tome. Zalagao se da se svi Srbi gurnu u novi Aušvic ili Jasenovac i da mu sada verujem. Nisam toliko lud.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *