Ово су највећи ПУТИНОВИ успеси!

Ovo su najveći PUTINOVI uspesi!

8 avgusta 2016

putin 435z3gStanovnici Rusije smatraju da su najveća dostignuća predsednika Vladimira Putina jačanje pozicija zemlje u svetu, povećanje borbene sposobnosti Oružanih snaga i uspostavljanje reda u državi. To su pokazali rezultati ankete koju su sproveli sociolozi „Levada-Centra“, a prenose ruski portali.

Putin odgovoran „za sve i svja“

Prema podacima istraživanja, 78% ruskih građana veruje Putinu, 18% ne veruje, a 4% nije želelo da odgovori na ovo pitanje.

Povećanje borbene sposobnosti i reformu Oružanih snaga za najveće dostignuće šefa ruske države smatra 14 % ispitanika, jačanje međunarodnih pozicija Rusije izdvojilo je 11%.

Za ekonomski razvoj zemlje, uvođenje reda u državi i održanje stabilne političke situacije glasao je po 10% ispitanika. 7% ruskih državljana izdvaja povećanje kvaliteta života građana, povećanje plata i penzija kao najveće dostignuće predsednika Rusije.

Istraživači su objavili takođe da je na poziciji šefa države Putin odgovorio na očekivanja preko polovine ruskih državljana (53%), dok je nezadovoljstvo postignutim izrazilo 23% ispitanika.

KOMENTARI11 komentara

 1. DFVT says:

  Takoje bilo i sa milosevicem. 7% onih koji misle da je poboljsao zivotni standard. Tu svaki od njih pada. Sta mislite ko im diktira da to bude tako.

 2. sinisa says:

  Ruska vojna industrija radi paralelno sa americkom. Oni imaju isti interes u pravljenju rata svuda samo ne kod njih. Kakve to veze ima sa nama?

 3. Milan says:

  test poruka

 4. Bajurina says:

  Ruska penzija 97€ e vala poseri i nju i Putina!!!

 5. branko says:

  putin se dokaza sta je uradijo za svoj mandat doso na jelcinovu fotelju prazna vlada rusije i rusija nide nista nije naso samo prazne flase od votke putina mogu da mrze sotone i ljubomorni ljudi ali je putin dusa i sila svetska koji se ne boji ni vuka ni haduka putin je drugi bog sa nebesa da srbija takvog dobije srbija bi bila sila u evropi ali mozda bog posalje putina u srbiju da spasi srbsku veru i srbski obraz da se vise ne kalja ni ucenjiva da vrati srbsku cast sto su i bili bog i putin spasavaju hrscane

  • Bajurina says:

   Jadan si ti Branko i tvoja nacija ako cekas da ti drugi obraz sacuva. Ma ustvari vi i jeste uvijek bili pickice koje samo kukaju: Hrvati nas klali i protjerali,Albanci nas protjerali i klali ,svabe, bugari,rumuni....? Rusi vas pomazu ubi boze , nula bodova a vi jednako kukulecete , ma pičke ste i gotovo , jebi te se i umrite!!!!

 6. n.n says:

  ajde becki konjusaru idi cisti stale tvojih gospodara iz budima i peste i seruckaj pomalo!

 7. Egoista says:

  Putin ozbiljno posmatra i, vidi se jasno, kaže nam- "Jel vidite ove tri lepotice? E, te tri lepotice..."

 8. Egoista says:

  Eto, nerviram se. Danas sam već 153. put u zadnjih dve godine rekao da više neću komentarisati. Nikad. Ali nemoš ti...

 9. PETAR says:

  Zivio Presjednice.Vi ste i nas presjednik CRNE GORE.Milina je ovo gledati.

  • n.n says:

   imate vi vaseg mila montenegrina hahaha! Vi ste novi americki konjusari,kao sto su k..urvati becki! Ostavite vi Putina,on je lepo reko da je milova gora izgubljena za Rusiju i da ste vi nato drzava!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *