Ово су ШОKАНТНЕ тврдње др Несторовића, споменуо је и ВАKЦИНЕ и Бил Гејтса, али и KЛОНИРАЊЕ

Ovo su ŠOKANTNE tvrdnje dr Nestorovića, spomenuo je i VAKCINE i Bil Gejtsa, ali i KLONIRANJE

2 maja 2020

Doktor Branimir Nestorović izneo je čitav niz tvrdnji od kojih je svaka nova šokantija od prethodne!

– „Ne verujem u filantropiju milijardera“, „Bil Gejts je napadno reklamirao vakcinu“, „One koji prave vakcinu hvata panika jer neće imati kome da je prodaju“, „Ljudski klonovi ne uspevaju dugo da traju, već se raspadnu“, „Ja mislim da je korona veštački proizvedena“… – sve ove šokantne izjave izneo je Nestorović tokom gostovanja na televiziji B92.Govoreći o Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), Nestorović je naveo da ga „plaše privatne laboratorije“, kao i da mu se ne sviđa što se SZO finansiraju od privatnih fondacija.

– Ne verujem u njihovu filantropiju. Ne možeš da budeš filantrop i milijarder. Jer da voliš ljude, ti bi im dao kad imaš milijarde – ocenio je doktor Nestorović.

Kada je reč o vakcinaciji, Nestorović je primetio da zagovornike vakcinacije „hvata panika“, jer virus slabi pa će biti problem kome će prodavati vakcinu ako uspeju da je proizvedu.

– Da sam ministar zdravlja, uvozio bih vakcine iz Rusije – naveo je između ostalog Nestorović i upitao zašto je potrebno vezivati se za zapadne farmaceutske kuće.

Da sve bude šokantije, Nestorović je govorio i o onome o čemu mnogi, kako je ocenio, izbegavaju da govore – ljudskom kloniranju. Kako je Nestorović rekao, to je stvarnost već danas, ali se pokazalo da se ljudski klonovi „brzo raspadnu“. Na zaprepašćenje voditelja, doktor je ponovio da je reč o jednom od mnogih tabua u medicini, ali da za sada neće više „produbljivati tu priču“. Na pitanje da li smatra da je korona veštački proizvedena, Nestorović je rekao da iznosi lični stav.

– Po mom mišljenju reč je o veštačkom virusu. Znam šta govorim, ceo život to predajem, nikada nije viđen takav virus. Inkubacija traje dve nedelje, pa to je neverovatno. SARS i MERS traju po dan i dva. Sad kažu i da izaziva moždane udare – ma, hajte, molim vas, da mi neko pokaže da igde piše, igde, da respiratorni virusizaziva moždane udare – rekao je između ostalog doktor Nestorović.

KOMENTARI8 komentara

 1. Miraš says:

  Smešna ova fotografija, doktor Bane čita bukvicu Biliju. Bili da ti kažem: „One koji prave vakcinu hvata panika jer neće imati kome da je prodaju“ U ovo sam sigurna da je tačno jer jako je malo slučajeva za proizvodnju vakcine, u celom svetu ima tek malo preko 2 miliona aktivnih slučajeva zaraze.

 2. Kosovac says:

  Ispade da je Branimir Nestorović jedno prijatno iznenađenje. Zato što je lekar, a uz lekara Jovanu Stojković to daje nadu da će se borba protiv farmaceutske mafije završiti povoljno za običan narod. Borba je teška, eno na primeru Jovane Stojković se vidi da ta mafija ima velikog saveznika u državi kompromitovanoj preko sorošoidnog aparata ubačenog u rukovodeće strukture društva. Potrebno je te zločince onemogućiti putem sprečavanja donošenja zakona koje nam oni donose preko poslušnih podmitljivih i zaplašenih poslanika skupštine Srbije. Kada bi Branimir Nestorović stao u front koji je formirala Jovana Stojković, stvorila bi se nada da se može sprečiti ovo pretvaranje u robove koje nam se uveliko sprema.

  • Primum not nocere says:

   Pogrešna predstava je nazivati farmaceutskom mafijom-farmaceutsku i m p e r i j u! Mafija je u ilegali a imperija v l a d a, donosi i ukida zakone, postavlja i smenjuje vlade, državnike, ministre, epidemiologe, neutrališe i Nobelovce ako smetaju. Koliko slučajeva "samoubistava" vrhunskih lekara, biohemičara, naučnika... zadnjih godina, koji su otkrili nedozvoljeno i štetno za i m p e r i j u. {Otto Wartburg etc...} Najveća tragedija je ponašanje lekarske struke, koja bi i bez stručnih znanja, po ljudskoj logici skontala šta se dešava. Ali ne, oni čuvaju svoju lekarsku licencu, kršeći osnovne postulate medicine-primum not nocere! A najveći autoritet u svetskoj medicini im je nediplomirani informatičar - bil Gejts.Pobornik desetkovanja ljudske populacije na Zemlji. Pomolimo se Bogu! Ps. Čast Jovani i Branislavu, ali to su samo dva(2)glasa protiv pošasti.

 3. garo says:

  Svaka cast Dr Nestorovicu, slazem se sa vama.

 4. danka says:

  Hvala Dr Nestorovicu, progovorili ste istinu, veci deo naroda to predpostavlja, ljudi imaju svoj um i razum, dovoljno je da vi, kao i mnogi svetski slobodno misleci lekari to potvrde, dakako, i poslanici u italijanskom parlamentu, poneko i u namsem...MNOGI SU GOVORILI ZA VAS, DA STE CESTIT COVEK, ODLICAN LEKAR, pulmolog, bezbroj njih vam duguje zahvalnost sto ste, uz Bozju pomoc, izlecili njihovu decu.!!! ima takvih i u mom okruzenju! I sami ste svesni da ste uvuceni, mozda naivno, u politiku, koja vam je nanela ljudsku bol, nije vam narusen ugled vrsnog strucnjaka, jer dela vasa o tome govore.! svako vam dobro zelim od dragog Gospoda!

 5. Lazar says:

  A naša duboka država ga je proglasila maltene šarlatanom...

  • SiNiša says:

   Možda je država duboka ali je vode plitki političari (sa dubokim džepovima).

 6. Penzioner says:

  Ništa dr Nestorović nije izneo što prosečno obaveštenom građaninu Srbije nije poznato. Istu tvrdnju iznela je juče i narodna poslanica prof dr Nada Kostić, govoreći i o pogubnom uticaju 5 G mreže, koja se uveliko instalira po Srbiji, o čemu je javnost upozorio Policijski sindikat, ali je odmah bio meta napada onih koji ne žele da se sazna istina. Ova profesorka na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije juče je izjavila da vlast u Srbiji ne sme više da bude produžena ruka satanista. Mene samo čudi da ovaj članak objavljuje Vučićeva udarna medijska pesnica Srpski telegraf (što naravno Inrermagazin, po starom dobrom običaju, neće navesti, ali hoće portal Pravda). Sve što ni jedna savremena država ne uvodi kao obavezu uvodi ova zapadna kolonija, počev od obevezne vakcinacije, pretpostavljene saglasnosti doniranja organa, nepreduzimanja ikakvih mera povodom krađe nekoliko desetina hiljada beba iz porodilišta, ili otimanja dece od strane Centara za socijalni rad, koje se i danas nesmetano odvija. Predložili su samo usvajanje zakona o nestalim bebama, utvrđujući cenu koja bi nesretnim roditeljima bila isplaćena do najviše deset hiljada evra. Gde mnoga oteta deca završavaju mogli smo videti u filmu "Pad kabale", ali ni taj dokumentarni film ni jedan medij, osim dva nezavisna portala i Jutjub kanala, nisu objavili. Taman posla da narod u Srbiji sazna kakvo satanističko orgijanje nad nedužnom decom obavlja belosvetski ološ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *