ОВО СУ СВИ ЧЕКАЛИ! НОВИ ПРЕДСЕДНИК УКРАЈИНЕ ОТКРИО: Почиње специјални рат против Донбаса

OVO SU SVI ČEKALI! NOVI PREDSEDNIK UKRAJINE OTKRIO: Počinje specijalni rat protiv Donbasa

22 aprila 2019

Komičar Vladimir Zelenski, koji je prema podacima izlaznih anketa pobedio na predsedničkim izborima u Ukrajini, izjavio je da će pripremiti plan za pokretanje „moćnog informacionog rata“ kako bi se zaustavila pucnjava u Donbasu.

„Reagovaćemo odlučno i vodićemo moćni informacioni rat kako bi se završio rat u Donbasu“, istakao je Zelenski.On je takođe rekao i da je spreman da se obrati svom protivniku i aktuelnom predsedniku Ukrajine Petru Porošenku u slučaju da mu zatreba bilo kakva pomoć u vezi sa preuzimanjem vlasti.

„Nemam negativan odnos prema tome. Porošenko mi je ponudio svoju pomoć, ako mi zatreba, pozvaću ga. Zašto da ne?“, kazao je Zelenski.

Podsetimo, u Ukrajini je danas održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojima su učestvovala dva kandidata — komičar Vladimir Zelenski i aktuelni predsednik Petro Porošenko.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. samostalan says:

  Jajara, kao i svaki predsednik.

 2. triglav says:

  svaki dan će gledati filmove sa bad spenserom i terensom hilom u glavnim ulogama ... pa da vidimo ko će prije podleći

 3. Velika Metla says:

  Isti recept kao i u Srbiji,počev s "dosmanlijama",i na kraju s ovima sadašnjima. Što znači,da svaka sledeća politička garnitura postavljena od zločinačkog zapada ,i njihove perjanice i glavnog ubice i pljačkaša zvanog naci-amerika,radi na sledećem stepenu izdaje države u kojoj rovare!

 4. Aleks says:

  Sjaši Kurta da zajaše Murta informacioni rat prvih šest nedelja pa onda žeži po starom. A za to vreme dovlačenje američke odpadne opreme na liniju razdvajanja. Ljudi glasali kontra Porošenka da se reše rata,mobilizacije i bede pa im uvalili rezervnog igrača.

 5. Cp6a says:

  Tipkaj ti po tastaturi koliko hoćeš, samo se mani pravog rata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *