ОЗБИЉАН СУКОБ У ЕУ: Италија прети Немачкој

OZBILJAN SUKOB U EU: Italija preti Nemačkoj

7 oktobra 2018

Rim je danas zapretio zatvaranjem aerodroma širom Italije usled izveštaja da se nemačka pokrajina Bavarska priprema za obimne deportacije migranata u tu zemlju.

– Ukoliko iko, u Berlinu ili Briselu, planira da izbaci više desetina migranata iz neovlašćenih čarter letova, trebalo bi da znaju da neće biti dostupnog aerodroma, jer ćemo ih zatvoriti kao što su oni luke – rekao je italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini.Radnici aerodroma u Minhenu rekli su za nemačku novinsku agenciju DPA da se vlasti Bavarske pripremaju da tokom narednih dana izvrše prvu obimnu deportaciju migranata u Italiju. Deportovani migranti su pre dolaska u Nemačku prethodno registrovani u Italiji, prenose agencije.

Izvori navode da će bavarska policija pratiti migrante na čarter letovima ka Italiji, koja je odgovorna za njihove zahteve za azil na osnovu Dablinskih regulativa.

Ministarstvo unutrašnjih poslova odbilo je da potvrdi ili negira ovu informaciju.

KOMENTARI4 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  Ajd sad malo da trgujemo i migrantima. Prete oni da, pa naješće se lazanja i špageta pa će bavarima prdnuti pod prozore. Ako je drug migrant uredno registrovan u Italiji, šta će bre onda u lijepoj bavarskoj? Primite čoveka kao turistu da vam se poveća BDP i čim Putin oslobodi Siriju vratite čoveka gde pripada, što da se mrzne u svežoj klimi prohladne bavarske, nisu navikli na te niže temperature. E sad, na azurnoj obali Italije to bi već jednom poštenom migrantu dobro došlo makar kao turisti.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Šta ima veze gde su evidentirani prilikom ulaska u EU, bitno je gde su POZVANI a pozvani su u Nemačku !

 3. E.Lirsch says:

  Samo se trvite, AKREPI. Udri Hitlerove naslednike po glavama supljim.

 4. Ivan Grozni says:

  Sad ce Vucko da odleti kod mame Merkele i da joj pondu svoju nesebicnu pomoc.Onda ce mama da se zahvali i posalje jedno dvesta hiljada svojih socijalnih slucajeva i jedno deset hiljada onih kojima se ne zna poreklo a nasli su se u dojclandu. Bice malo frke i galame ali ce Vucko opet izaci i reci JA SAM PAMETAN, opet ce Srbi da mu poveruju i prasina ce se sleci za nedelju dana.Onda ce mama Merkele da ubaci neki evric za prvu pomoc, pa ce posle nekoliko meseci svi da zaborave sta je bilo jer propaganda ce da, u saradnji sa STATISTKOM ucini svoje. Bice mesto dvesta hiljada DVE hiljade. i tako redom. Vucko je tu da spasi sve sto se spasiti moze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *