ПА ОНА ЈЕ KРАЉИЦА! СВАKА ЈОЈ ЧАСТ! Уз помоћ АНЕ ИВАНОВИЋ Србија добија 35 РЕСПИРАТОРА!

PA ONA JE KRALJICA! SVAKA JOJ ČAST! Uz pomoć ANE IVANOVIĆ Srbija dobija 35 RESPIRATORA!

26 marta 2020

Potez vredan divljenja, zaista… naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović učestvovala je u nabavci 35 respiratora za naše građane.

Kako saznaje „Kurir“, naša teniserka dala je finansijsku podršku, ali se i „založila“ preko svojih kontakata za nabavku ovih preko potrebnih aparata.

Nekoliko kompanija i Ivanovićeva obezbedili su velika novčana sredstava kojima je naručeno 35 respiratora za potrebe medicinskog sistema Srbije. Sve to urađeno je pod kapom „Unicefa“, čiji je Ana ambasador već godinama. Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle saznali smo da je naša teniserka uradila izuzetno mnogo, što finansijski, što pomoću ličnih kontakata, kako bi naši građani dobili neophodnu opremu. Dodaćemo da je ova svetska organizacija ukupno naručila 50 respiratora za našu zemlju.

Oni su ovih dana već počeli prvi deo isporuke maski, zaštitnih odela, vizir naočara i rukavica za zdravstvene radnike. Takođe, za početak će i 1.700 najugroženijih porodica dobiti higijenske pakete. Kasnije će taj broj biti i veći.

KOMENTARI3 komentara

  1. Vojna i ojdeSve says:

    Zakasnili ste...

  2. Kulak says:

    Ana,kupi nešto zemlje i 20-tak kokoški.Za tvoju sigurnu budućnost.

  3. persida says:

    Devojcica je poletela, kad je ostavi Svajni, ostace joj, dobro kazes, samo mama advokatica. Daleko je ona od kokoski, to je za nju spansko selo. Nikada njoj i Jankvicki necu oprostiti sto su se slikale i krezile sa najvecim koljacem srpskog naroda, Bilom Klintonom. Odvratne zenturace.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *