ПАЦОЛИ ПОСЛАО ПОРУКУ ВУЧИЋУ (ВИДЕО)

PACOLI POSLAO PORUKU VUČIĆU (VIDEO)

3 novembra 2019

Bivši šef kosovske diplomatije i predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli kazao je da se sa Srbijom o svemu može razgovarati, samo ne o tri stvari, a to su, kako je naveo — nezavisno Kosovo, Ustav Kosova i granica.

On je za televiziju „Fejs“ iz BiH rekao i da za predsednika Srbije Aleksandra Vučića ima jasnu poruku.„Vučiću, imate samo jednu šansu — da priznate Kosovo. To je realnost. Ta država je rođena i nema vraćanja nazad. To je jedino rešenje, a sve ostalo će ići lakše“, kazao je Pacoli.

Naglasio je da je to isto poručivao i Slobodanu Miloševiću ranije, potencirajući da je tzv. Kosovo davno rođena država. Smatra i da je priča o razgraničenju između Srbije i Kosova u smislu razmene teritorija „nemoguća i vrlo opasna“.

Pacoli je takođe izneo ideju o stvaranju slobodne ekonomske zone koja bi obuhvatala deo južne Srbije, sever Kosova i Sandžak.

On je rekao da bi to bio poseban ekonomski prostor koji bi bio poveren nekoj svetskoj menadžerskoj firmi, uz finansijsku pomoć EU kada je u pitanju infrastruktura.

„Doveli bismo globalne kompanije, imali simboličan porez i za pet-šest godina bismo mogli da zaposlimo 300.000 ljudi“, objasnio je Pacoli.

KOMENTARI5 komentara

 1. Cp6a says:

  Ima li stručnjaka? Šta je ovo? Sitan je za mastifa, mada ima naboranu kožu. Glava mu najviše liči na šar peja, mada prema telu je definitivno mešanac. Lavež mu je takođe neodređen i čudan.

  • Gardista says:

   Jednom recju, hemafrodit.

 2. Djoka Brica says:

  Nadam se da ce taj siptar biti uhicen kada Srpska policija i vojska se vrati na KiM i to ce biti uskoro. Siptarima zabraniti da imaju bilo koje pravo. Dok ih ne iskorenimo iz KiM nece biti mira ni sigurnost.

 3. Za Srbiju says:

  Ko nam sve ne preti! Ko nas sve pljačka! Ko nam sve otima teritoriju! Hoćemo li mi da ćutimo i dalje?

 4. Gagi says:

  Sve sto je rodjeno mora i da nestane. Nekada se to desava pre, nekada kasnije, najvaznije je kako se novorodjence hrani i ljulja da bi opstalo snazno i zdravo. Koliko se primecuje, "to vase" novorodjence se sve vise dere i place a vi ga sve znaznije ljuljate. Siguran sam da ce od tog snaznog ljuljanja da ispadne iz kolevke a onda se zna kakva je to nesreca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *