ПАЦОЛИ УСЛОВИО СРБИЈУ: Пошаљите артикулисан захтев

PACOLI USLOVIO SRBIJU: Pošaljite artikulisan zahtev

7 septembra 2018

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli indirektno je potvrdio da Priština nije odobrila posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića hidroelektrani Gazivode.

Na pitanje Tanjuga da li će Priština osujetiti posetu predsednika Vučića Gazivodama ukoliko ne odustane od posete Kosovu i Metohiji, Pacoli je, naime, odgovorio da prištinske vlasti „nisu dobile artikulisan zahtev“ o tome.Dodao je da će mu to „dozvoliti ukoliko dobije artikulisan zahtev i ukoliko dolazi u dobroj nameri“.

„Onda je dobrodošao“, kaže Pacoli.

Ranije je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio u Briselu da nema nikakvih prepreka za posetu Vučića Kosovu i Metohiji.

KOMENTARI7 komentara

 1. padre says:

  Kako može majmunu da se pošaljea rtikulisan predlog?

  • Nebeska Srbija says:

   Da nevredjamo majmune..oni su institucija za ovog.

 2. milorad says:

  pacoli je nedavno špartao po vašingtomu ALI NIKO NIJE SMEO DA PRIMI potpuno opskurnog lika kao što je on, jer tog minuta bi sebi potpisao presudu za korupciju, od kad je trmap tamo plaćenička kamarila u vašingtonu je u PANICI i pacoli nema kome da plati neka nova saopštenja i pritiske na srbiju iz vašingtona, koji su se ionako do sada pisali u sporednim sobicama bele kuće, i to je plaćano param od narko operacija albanske mafije.Drugim rečim ta mafija je pokušala preko klintonovih i cele te garniture da KUPI sebi nezavisnu državu, neverovatno ali istinito, jjer tako se u stvari prao deo novca koji je pripadao vrhu svetsakog narko kartela iz vašingtonske administracije. Navodne DONACIJE i prilozi LOBISTMA koje je šiptarska mafija kroz svoja društva albansko američkog priateljstva i razna LANŽA udruženja albanaca u USA koji tamo ima jako malo ustvari, su zzavršavali u džepovima široke lepeze "savetnmika" 3trćih sekretara" a preko njih pravo kroz drugi stepen političkih donacija i pranja love direktno u džepove klintonovih i ostali PAJACA I LAŽNIH PREDSEDNIKA USA.POČASNI PREDSEDNIK UDRUŽENJA AMERIČKO ALBANSKOG PRIJATELJSTVA JE I SADA JOE BIDEN BIVŠI PODPREDSEDNBIK U TRI AMERIČKE ADMINISTRACIJE , SIVA EMINENCIJA TRI PREDSEDNIKA I ČOVEK KOJI JE SAM VUKAO KONCE AMERIČKE POLITIKE ZADNJIH 15 GO.BE IKAKVIH IZBORA I ODGOVORNOSTI KOJA IZ TOGA PROIZILAZI A POSTAO JE POČASNI ČLAN TOG ŠIOPTARSKG LOBIJA KADA JE POSTAVLJEN NA MESTO UPRAVNIKA D.E.A GLAVNE AMERIČKE FEDERALN SLUŽBE ZA BORBU PROTIV NARKOTIKA. VI SAMI IZVUCITE ZAKLJUČAK IZ OVAKVE KARIJEJRE.

  • Hruscov says:

   Sreca pa nema jos vecih slova!

 3. Osvajac Wimbledona says:

  Prrrrrrrrrddd!!!!!!!!!! ... Jel ti to artikulisano?

 4. Kulak says:

  NIJE pacoli NEGO AMERI

 5. doktrina soka says:

  Samo neka Pacoli prdi na KiM.Nista se njima netreba upucivati,uzmite KiM ako mozete i idite u UN.Nista oni nemogu a da im Srbija ne da.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *