Пад броја новозаражених: У Србији 163 случаја вируса корона, петоро преминуло

Pad broja novozaraženih: U Srbiji 163 slučaja virusa korona, petoro preminulo

10 avgusta 2020

U Srbiji su, u poslednja 24 sata, potvrđena još 163 slučaja virusa korona, što je najmanji broj od 25. juna. Pet pacijenata je preminulo.

U poslednja 24 sata testirano je 6.819 osoba.

Prema poslednjim podacima, na respiratorima je 107 pacijenata.

Broj preminulih od posledica virusa korona povećan je na 646.

KOMENTARI7 komentara

 1. test01 says:

  Uskoro ce da krenu sa propagandom o "drugom talasu", kada pocne sezona gripa ! Pricao sam sa nekim midicinskim osobljem na zapadu - oni to vec "znaju". Vecina naroda je stvarno na nivou stada ovaca koja ide za "ovnom". Neki dan su u jednom velikom gradu imali demonstracije protiv korona mera i da se otvore mali biznisi, mediji su totalno to ignorisali a bilo je oko 100.000 ljudi. Neverovatno... predstava se nastavlja...

 2. Rista says:

  Lažu! Srbi i dalje umiru od korone 1000 dnevno. Ulice Srbije su već 6 meseci prepune leševa koronistasamo nam mediji to nisu hteli saopštiti iz pijeteta prema Srpskom narodu. Naši jadni lekari su se pridružili mrtvima i po ulicama ima sve više leševa heroja lekara. Stalni "pad" broja koronista je čista propaganda, dok ljudi sve više i više umiru. Neko je naredio da se Srbi više ne leče od korone da bi sačuvao lekare od svakodnevne zaraze. Dnevno u Srbiji umre 66,6666 lekara od korone. Groblja su prepuna i više nema mesta gde da se sahranjuje Srpski narod. Bolnice su u raspadu i pretrpane, medicinsko osoblje se žrtvovalo i radilo 45 sati dnevno a sada plaćamo cenu . Medicinski radnici nam umiru i nestaju. Uskoro nećemo imati ni lekara ni našminkanih sestara. Policija više nema snage da sprovodi policijski sat. Pola policije u Srbiji poumiralo od korone jer su bili izloženi direktnom kontaktu sa obolelim Srpskim narodom. Neophodno je da počnemo kopati jame kao nekad Hrvati i sahranjivati Srbe bagerima, jer uskoro nećemo moći da hodamo ulicama od leševa. Smrad koronisat se proširio celom Srbijom i udara do neba.

  • Rajko says:

   Risto nemoj da gazis po lesevima. Ako se ne moze proci ulicama casnije je da se vratis kuci nego da ides ulicama i gazis po lesevima. Hahahahaha

  • uddu says:

   Ha-ha-ha !Čak i moja cipela ima koronu !Ha-ha-ha !

 3. Rista says:

  Nažalost, situacija sa koronom u Srbiji je sve rigidnija i transparentnija. Apelujem na Srbe da ne dozvole i našem geniju i velikom borcu DrKonu da šeta po ulicama. Već polovina srpskih lekara i seki je poumiralo na frontovima korone i me smemo žrtvovati i DrKona.

 4. Rista says:

  A za današnje medije DrKon je izjavio "Sve je ovo prvi talas - rekao je dr Kon." Znači, dolazi još gore i nema druge nego zatrpavati leševe u jame a tamo gde nemamo bagera, leševe treba spaljivati po uzoru na veličanstveno spaljivanje veštica naših presvetlih Papa i Hrvata. Istorija je učiteljica života i sva pozitivna iskustva treba koristiti u Srbiji. U BiH je lekar izjavio da ćemo početi umirati i po kućama, a to je sledeći scenario udara korone. Ni izolacija neće pomoći. Ali Srbi su Nebeski narod. Mi uvek možemo odleteti u nebo na krilima vetra. Anđeoska smrt Srpskog naroda od korone, biće upisana tužnim slovima u svetskoj istoriji.

  • Rajko says:

   Risto reci mi nosis li ti naocare?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *