ПАДАЈУ ТЕМЕЉИ КОСОВА, ПРИШТИНА У ФРЦИ!

PADAJU TEMELJI KOSOVA, PRIŠTINA U FRCI!

11 decembra 2019

Profesor filozofije u Prištini Bljerim Ljatifi, izjavio je da pozivi upućeni od strane Specijalnog haškog suda bivšim pripadnicima OVK, mogu oštetiti temelje Kosova

– Ovo je ogroman politički gubitak za Kosovo. Ako se optuži komandna linija Oslobodilačke vojske Kosova, onda će biti poljuljani temelji Kosova – istakao je Ljatifi.Govoreći o Diku Martiju, čiji je izveštaj o „Žutoj kući“, jedan od temelja Specijalnog suda, Ljatifi je istakao da „Marti predstavlja antiameričke i proruske krugove“.

– Marti je nastavio doktrinu da su u ratovima u bivšoj Jugoslaviji svi počinili zločine. Specijalni sud potiče od ove doktrine – ocenio je Ljatifi.

Švajcarski senator Dik Marti je bivši specijalni izvestilac Saveta Evrope i autor izveštaja o trgovini ljudskim organima na Kosovu!

(kosovo online)

KOMENTARI6 komentara

 1. Crna Plovdina says:

  Ako je to istina,a izgleda da jeste,ZAŠTO SE NEKIMA žuri da se kobajagi dogovore sa fantomskom državom o nepostojećim granicama - SAMO PITAM.

 2. Dragan says:

  Ne mogu biti poljuljani temelji nečega što ne postoji! Dogodine u Prizrenu!

 3. Ilija Čvorović says:

  Onamo, 'namo... za brda ona, govore da je razoren dvor mojega cara; onamo vele, bio je negda junački zbor. Onamo, 'namo... da viđu Prizren! Ta to je moje - doma ću doć'! Starina mila tamo me zove, tu moram jednom oružan poć'.

 4. Velika Metla says:

  Ako se ovako uradi onda pada pod noge i intervencija zvana "milosrdni anđeo"! Čisto sumnjam da će oni,zapad,priznati nezakonito bombardovanje Srbije. Mada,Gospodu ništa nije nemoguće,jer lako On stavi u glavu ljudskom biću svoje odluke.

  • Beli Orao says:

   Neće oni sebi kopati rupu ti ušljivi zapadnjaci ništa od Haaga i osuda šiptara zločinaca to je farsa ! Kad bi to učinili to bo bilo kao lopata koja je sebi raku počela da kopa ili žaga koja sječe granu na kojoj NATO - EU - ameri sjede !!! Ništa od tog ! Srbima mažu oči i peru mozak kao radi se nešto nebili se Srbin prevario pa priznao kvazi državu dilera , trgovaca djece , kriminala i ubijica!!!

 5. test01 says:

  Zapad nece NIKADA priznati gresku i nece promeniti politiku ni za milimetar. Njima je cilj da odvoje Srpski KiM od Srbije i da i dalje smanjuju SRbiju i njen uticaj na Blakanu (i time izbace Rusiju sa Balkana) a ove teroriste ce da puste i da ih rese bilo kakve buduce odgovornosti jer tim cinom stite i sakrivaju svoju agresiju. U suprotnom morali bi da plate ratnu odstetu.. Treba biti hrabar pa proglasiti KiM okupiranom teritorijom sto i jeste ali tada treba proterati okupatora prv iz Beograda i prekinuti svu saradnju. Srbije je okupirana kako spolja tako i iznutra !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *