ПАДАЈУ ТЕМЕЉИ КОСОВА, ПРИШТИНА У ФРЦИ!

ПАДАЈУ ТЕМЕЉИ КОСОВА, ПРИШТИНА У ФРЦИ!

11 децембра 2019

Професор филозофије у Приштини Бљерим Љатифи, изјавио је да позиви упућени од стране Специјалног хашког суда бившим припадницима ОВК, могу оштетити темеље Косова

– Ово је огроман политички губитак за Косово. Ако се оптужи командна линија Ослободилачке војске Косова, онда ће бити пољуљани темељи Косова – истакао је Љатифи.Говорећи о Дику Мартију, чији је извештај о „Жутој кући“, један од темеља Специјалног суда, Љатифи је истакао да „Марти представља антиамеричке и проруске кругове“.

– Марти је наставио доктрину да су у ратовима у бившој Југославији сви починили злочине. Специјални суд потиче од ове доктрине – оценио је Љатифи.

Швајцарски сенатор Дик Марти је бивши специјални известилац Савета Европе и аутор извештаја о трговини људским органима на Косову!

(kosovo online)

KOMENTARI6 коментара

 1. Crna Plovdina says:

  Ако је то истина,а изгледа да јесте,ЗАШТО СЕ НЕКИМА жури да се кобајаги договоре са фантомском државом о непостојећим границама - САМО ПИТАМ.

 2. Dragan says:

  Ne mogu biti poljuljani temelji nečega što ne postoji! Dogodine u Prizrenu!

 3. Ilija Čvorović says:

  Onamo, 'namo... za brda ona, govore da je razoren dvor mojega cara; onamo vele, bio je negda junački zbor. Onamo, 'namo... da viđu Prizren! Ta to je moje - doma ću doć'! Starina mila tamo me zove, tu moram jednom oružan poć'.

 4. Velika Metla says:

  Ако се овако уради онда пада под ноге и интервенција звана "милосрдни анђео"! Чисто сумњам да ће они,запад,признати незаконито бомбардовање Србије. Мада,Господу ништа није немогуће,јер лако Он стави у главу људском бићу своје одлуке.

  • Beli Orao says:

   Неће они себи копати рупу ти ушљиви западњаци ништа од Хаага и осуда шиптара злочинаца то је фарса ! Кад би то учинили то бо било као лопата која је себи раку почела да копа или жага која сјече грану на којој НАТО - ЕУ - амери сједе !!! Ништа од тог ! Србима мажу очи и перу мозак као ради се нешто небили се Србин преварио па признао квази државу дилера , трговаца дјеце , криминала и убијица!!!

 5. test01 says:

  Zapad nece NIKADA priznati gresku i nece promeniti politiku ni za milimetar. Njima je cilj da odvoje Srpski KiM od Srbije i da i dalje smanjuju SRbiju i njen uticaj na Blakanu (i time izbace Rusiju sa Balkana) a ove teroriste ce da puste i da ih rese bilo kakve buduce odgovornosti jer tim cinom stite i sakrivaju svoju agresiju. U suprotnom morali bi da plate ratnu odstetu.. Treba biti hrabar pa proglasiti KiM okupiranom teritorijom sto i jeste ali tada treba proterati okupatora prv iz Beograda i prekinuti svu saradnju. Srbije je okupirana kako spolja tako i iznutra !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u