PAJTIĆ: Vlada se ne bavi građanima, već samo sobom

PAJTIĆ: Vlada se ne bavi građanima, već samo sobom

3 avgusta 2014

pol-pajticPredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas, povodom 100 dana vlade, da se Vlada Srbije ne bavi građanima, već samo sobom i da joj je „namera da rasproda sve preostale resurse u bescenje“.

„Već 737 dana (premijer) Aleksandar Vučić kozmetički menja i prekomponuje svoju vladu, a vodi suštinski istu politiku autokratije i samovolje. Za samo dve godine Srbija je sa takvom vladom izgubila decenije budućnosti. Sve je lošija kupovna moć stanovništva, penzije i plate se smanjuju, a rastu porezi i takse“, kazao je Pajtić, a navodi se u saopštenju DS.

U Srbiji se danas, dodaje, mnogo neizvesnije i teže živi, nema investicija, smatra lider demokrata.

„Zakoni se donose po hitnim procedurama, a tajni ugovori kriju činjenicu da se najplodnije vojvođanske oranice otimaju našim građnima i prodaju strancima u bescenje, poklanjuju se hoteli i javna preduzeća od strateškog značaja“, naveo je Pajtić.

„Sa takvom štetočinskom politikom ova Vlada uskoro neće imati ni resurse ni građane, a činjenica je da je za vreme njihove vlasti preko 70.000 visokoobrazovanih mladih građana zatražilo državljanstvo drugih zemalja i to je zastrašujući rezultat njihove vlasti“, zaključio je Pajtić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *