ПАKАО KОРОНЕ У БРУKЛИНУ! У болницама заражени леже једни на другима, лешеве одвозе као смеће! (ВИДЕО)

PAKAO KORONE U BRUKLINU! U bolnicama zaraženi leže jedni na drugima, leševe odvoze kao smeće! (VIDEO)

30 marta 2020

Amerika je postala najveće žarište koronavirusa u svetu i sa 142.178 obolelih prestigla Kinu i Italiju.

Zdravstveni sistem jedne od ekonomski najjačih zemalja na svetu u potpunom je kolapsu. Nemaju dovoljno zaštitne opreme, respiratora, medicinske sestre umesto zaštitnih odela nose kese za smeće.Koliko je situacija dramatična pokazuju i najnoviji snimci iz jedne bolnice u Bruklinu na kom se vidi da više nema ni mesta u bolnicama, pa pacijenti leže jedni na drugima.

Preminule pacijente koji nisu uspeli da se izbore sa koronom iz bolnica iznose poput smeća, u kesama i viljuškarima ubacuju u kamione hladnjače.

Prema poslednjim procenama milioni Amerikanaca biće zaraženi koronavirusom a moglo bi da umre između 100.000 i 200.000 ljudi u SAD, izjavio je ranije vodeći epidemiolog u SAD Entoni Fauči, a na današnjoj konferenciji Tramp je, prenosi CNN, rekao da bi, ukoliko broj žrtava bude manji od 100 hiljada, to značilo da je „urađen dobar posao“.

Kada pogledamo ove snimke i zastrašujuće brojke iz „jake Amerike“ možemo da budemo srećni što smo u Srbiji, gde je borba sa koronavirusom na mnogom višem nivou. Uslovi u za samo nekoliko dana organizovanoj bolnici na Sajmu humaniji su od onih u Americi.

KOMENTARI3 komentara

  1. Corona legale says:

    Nema apsolutno nista nepravilno niti mrtvo u videu. Osim pricanja reporterke koja samo sto nije zasvrsila od srece. Svi se secamo namestenih snimaka americkih medija o dogadjajima 90tih, a na ovom snimku macka prica sta joj je napisano. Na snimcima nema nicega sto ona prica. Psihologija podvale preko videa je izum americkih medija i psihologa. Svakodnevno, ameri gledaju kako taj izum radi. Sad mi treba da kazemo - Jeste, jeste. Bas to smo videli na snimku! Ja nisam video a i da su mi prikazali neki les, ne bih im verovao. Ko jedanput slaze...

  2. gile says:

    lažovi

  3. Zaliv says:

    Tamo je tek pocelo a vec haos, skidaju snimke sa youtube sajta ukoliko je nesto dramaticno...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *