ПАКЛЕНА ДОБРОДОШЛИЦА: Су-27 пресреће амерички авион на руској граници! (ВИДЕО)

PAKLENA DOBRODOŠLICA: Su-27 presreće američki avion na ruskoj granici! (VIDEO)

9 marta 2019

Ruski borbeni avion se približio američkom RC-135 na sigurnoj udaljenosti i vratio se u bazu nakon što su se američki izviđački avioni udaljili od nacionalnih granica Ruske Federacije.

Rusko ministarstvo odbrane je objavilo snimak o načinu kontrole zvazdušnog prostora kada se otkrio objekt koji se preko neutralnih voda Baltičkog mora približavao ruskim granicama. Ruski borbeni avion Su-27 ga je presreo i identifikovao kao izviđački avion RC-135 iz Sjedinjenih Država.Iz ruskog ministarstva odbrane su naveli da se Su-27, koji je deo sastava protivvazdušne odbrane, približio američkom avion na sigurnoj udaljenosti, a RC-135 se nakon presretanja udaljio od ruske granice. Nakon toga se borbeni avion Su-27 vratio na aerodrom s kog je poleteo.

U poslednje vreme u blizini ruskih granica su se značajno povećale aktivnosti izviđačkih aviona i bespilotnih letelica stranog porekla. Krajem januara je ruska vojska na Baltičkom moru presrela američki izviđački zrakoplov P-8A Posejdon.

Ruski borbeni zavion Su-27 je 19. februara poleteo kako bi presreo izviđački avion švedskih vazduhoplovnih snaga koji se približavao ruskoj granici istim morem. Kada se švedski avion udaljio od ruske granice, ruski se vratio u svoju bazu.

(Logično)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Ni manje ni više nego PAKLENA! Hahahahahaaa....! Ooooo,svašta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *