ПАKЛЕНИ ЦИЉ ЗАПАДА РАЗОТKРИВЕН У ХАГУ: Прогон српског народа! KРАЈИНА ЋЕ БИТИ ПРИМЕР

PAKLENI CILJ ZAPADA RAZOTKRIVEN U HAGU: Progon srpskog naroda! KRAJINA ĆE BITI PRIMER

20 marta 2019

Haški sud se još jednom razotkrio kao instrument Zapada za specijalni rat protiv Srba.

Jedini cilj od osnivanja Haškog tribunala je progon čitavog srpskog naroda kroz optužbe političkog i vojnog rukovodstva Srbije, RS i krajiških Srba.Srpska narodna partija u saopštenju za medije smatra da je osudom Radovana Karadžića na doživotnu kaznu zatvora Haški sud još jednom pokazao da je „lažni sud“.

– Ovakvom presudom Karadžiću, lideru i osnivaču Republike Srpske, sada žele da ospore neupitnu i na velikim žrtvama izvojevanu slobodu srpskog naroda preko Drine, kojem je u osvit raspada bivše zajedničke države pretio novi progon i stradanje – navodi SNP u saopštenju.

Zapadnim zemljama je oduvek bio cilj da oslabe i ponize srpski narod na Balkanu, njegovu državotvornost i slobodu, progonom i presudama na svojim lažnim međunarodnim sudovima protiv srpskih predsednika, premijera i generala, konstatuje SNP te zaključuje da oni „žele večito da nas drže ucenjenim, slabim i uplašenim“.

S druge strane, kako navode, a nasuprot drakonskoj presudi Karadžića, puštaju da se slobodno i mirno šetaju „osvedočeni ubica iz Srebrenice Naser Orić i kosovski trgovci organima i zločinci Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i Fatmir Ljimaj“.

U svemu tome cilj su im, smatraju u SNP, Bosna bez Republike Srpske i nezavisno Kosovo, te poručuju: „Srbija mora još odlučnije da štiti Republiku Srpsku i da se bori za Kosovo, čvrsto braneći svoj Ustav, Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum“.

KOMENTARI3 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  Samo sinovi pakla smišljaju paklene planove, zločinci imaju zeleno svetlo da prave još veće zločine, ali razdvojiće Bog žito od kukolja, jedne za carstvo nebesko a druge za peć ognjenu da pretopi i reciklira šta se može iz rđe pretopiti. Sva čast, sila i slava Ocu našem nebeskom, i Sinu Božijem koji je Gospod i Spasitelj naš u vek vekova.

 2. kaj je,,,je says:

  Nego kako da sada, sebi, velikosrbi i četnici i vojvode, objašnjavaju činjenicu da ni posle genocida ni sa svom silom JNA nisu izbili na more nego su samo na kraju izgubili Kosovo poraženi od tek stvorene Hrvatske vojske u dva dana koja je samo "spuvnula" pa ostao i dalje vekovni srpski kompleks manje vrednosti pored te Lepe tuđe? E sad može da se do mile volje piše i kuka i laže i krivi druge...Na kraju Srbi samo treba da dignu jedan spomenik Franji Tuđmanu nasred Beograda zato šta je on bio taj Milosrdni anđeo i idiot koji 95g posle 4g genocida nad Hrvatima, katolicima i muslimanima pusti 250 000 srba i njihove 6000 zarobljene, muževe i očeve i sinove, zarobljenog Krajiškog korpusa koji im potpisao predaju da odu živi i zdravi a da ih Oluje sve ne odnese da završe ko oni u Srebrenici ili Blajburgu ali eto nije da neće opet biti prilike jer njemu za to još niko nije reko HVALA niti digo spomenik? Hajde kažite da li neko u Srbiji zaslužuije spomenik više od njega?

  • Željko says:

   @kaj je,,,je Sve je točno i korektno u Vašem postu!! Čitam jednog od rijetkih Hrvata u Beranama u Crnoj Gori sa većinskim srpskim stanovništvom tuku skoro svaki dan, ne znam ali susjedi se jednom trebaju upitati zašto nitko, bio pravoslavni, katolički ili muslimanski susjed, ne želi da živi sa Srbima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *