ПАКЛЕНИ ОДГОВОР МОСКВЕ: Русија спрема тајну флоту авиона

PAKLENI ODGOVOR MOSKVE: Rusija sprema tajnu flotu aviona

22 juna 2024

Filozofija Rusa nije u skladu sa filozofijom SAD i Evropljani su u opasnosti da budu potpuno iznenađeni.

U vreme napetosti važne su izjave vlastodržaca, ali su važnija vojna dejstva, a to, kao što vidimo, čine i SAD i Rusija.SAD su tiho uvele zakon o registraciji svih vojno sposobnih muškaraca u zemlji (za svaki slučaj) dok Rusi odlaze u Severnu Koreju, a navodno prema najnovijim informacijama tajno spremaju u fabrikama na Uralu avion Suhoj-75 Šah-mat (Checkmate) opremljen ubitačnim raketama “RVV-MD2” protiv F-35 i F-16.

– Ruski Suhoj-75 opremljeni su raketom „RVV-MD2“ za garantovani pogodak F-35 i F-16. Raketa RVV-MD2 je ugrađena interno na avion SU-75 i ima mogućnost pretraživanja više ciljeva pomoću infracrvene veze i garantovanu stopu pogotka od 93%“, navodi se u informacijama koje se šire društvenom mrežom X.

ŠTA PREDSTAVLJA NOVI LOVAC SU-75

– Su-75 nije lovac pete generacije, ali ima potencijal da izazove intenzivne debate o njegovoj efikasnosti na modernom bojnom polju, rekao je ranije zapadni stručnjak.

– Amerika razmišlja o penzionisanju starijih lovaca pete generacije i sprema se da testira lovce šeste generacije, pošto Rusija i dalje govori o proizvodnji lovaca pete generacije lošeg kvaliteta do kraja decenije, naglašava on, zaboravljajući da će Rusi verovatno moći da proizvode u velikim količinama menjajući mnogo toga što očekujemo za drastično manje novca.

Ruski lovac Su-75 je prvi put predstavljen na aeromitingu MAKS-2021, a mnogo toga što se o njemu zna potiče iz informacija ruske kompanije Rostek (Rostec).

Su-75 će biti jeftiniji od mnogih zapadnih aviona i biće sposoban avion za zemlje sa ograničenim budžetom, jer je predstavljen skoro kao lovac pete generacije sa stelt karakteristikama, uglavnom na prednjem kraju.

To je jeftinije i pouzdanije rešenje od strane mnogih zapadnih lovaca, a navdno brzo će se proizvoditi. Izvori ruskih medija kažu da bi početna cena aviona bila oko 30 miliona dolara, što je mnogo, mnogo jeftinije od većine američkih i evropskih lovaca na tržištu.

Rostek je saopštio da će u narednih 15 godina biti proizvedeno 300 lovaca ovog tipa.

(Mediji)

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Što se tiče broja aviona,Rusi tu stoje puno lošije od USA-NATO-Zapada koji ih ima već sad najmanje 3(tri) puta više! Tako je i s svim ostalim konvencionalnim oružjem,opremom,vojnicima,industrijom,financijama itd.!Rusi mogu protiv USA-NATO-Zapada uspješno ratovati samo atomsko-konvencionalno,ograničeno do totalno!A već i sama utrka u konvencionalnom naoružavanju će ih izcrpiti i srušiti kao što je isto bilo i s SSSR-om!Rusi su do sada općenito dobto radili,znajući to izgradili su Primarno jake strateške atomske utd.snage,i sekundarno prateće konvencionalne vojne snage za servisiranje taktičkih problema!Jedino što su te konvencionalne vojne snage bile birokratizirane,vojno ne uvježbane,presporo i sl.Ovaj Ukrajinski rat će im pomoći da ih približe suvremenom nivou-sposobnosti ratovanja!I to bi trebao biti maximum na tu temu,optimalna ali suvremeno organizirana,naoružana,vojno uvježbana,expeditivna konvencionalna vojska kao sekundarna,i Primarna napredna strateška atomska itd.vojska na kojoj mora biti težište i kojom će se rješavati strateški problemi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *