ПАКЛЕНИ ПЛАН ХРВАТА: Тражиће још српских земаља! (ВИДЕО)

PAKLENI PLAN HRVATA: Tražiće još srpskih zemalja! (VIDEO)

5 jula 2021

Nema političke spremnosti unutar ključnih zemalja EU za proširenje, objasnio je prof. dr Srđa Trifković, istoričar i publicista.

– Unutar EU ne postoji čak ni institucioni mehanizam. Trebalo bi da se menja Lisabonski okvir nečim drugim i to bi otvorilo pandorinu kutiju. To niko ne želi da takne – rekao je Srđa Trifković za TV Pink.Nemačka nas neće u EU i zbog srbofobije o kojoj se ćuti, objašnjava Srđa Trifković.

On dodaje da razlog poljske rusofobije to što „u Nemcima više ne vide ozbiljan narod“, a u Rusima prepoznaju veliku silu.

– Poljaci misle da su Nemci neutralizovani – rekao je Srđa Trifković.

On kaže da je Zoran Milanović, kao i svi hrvatski političari, rešen da nikad ne dopusti da Srbija uđe u EU.

– Ako je Slovenija oko trivijalnog pitanja Piranskog zaliva zavlačila Hrvate godinama i praktično predstavljala silu par excellence sa pravom veta za hrvatski ulaz u EU, zamislite tek šta bi Hrvati radili Srbiji ako bi zaista taj proces bio priveden kraju. Tražili bi i levu obalu kod Apatina u skladu sa austrougarskim zemljišnim knjigama i priznanje izmišljenog genocida nad Hrvatima u Kninskoj Krajini i priznanje tzv. agresije… – rekao je profesor.

(Alo)

KOMENTARI14 komentara

 1. independent says:

  A šta fali Austrougarskim zemljisnim knjigama?Pola srbije ni danas nije uvedeno u katastar.Znaci ako katastar pokazuje da nesto ne pripada srbiji onda katastar nevalja?Logika lopova.

  • spira says:

   Onda nebi postojala više od 70% Hrvatske. Slavonija, Istra Dalmacija

  • Pendrek says:

   AVNOJSKE granice nisu smeli nikada da postoje. Trebalo je sve vratiti na status Kraljevine Jugoslavije pre pocetka rata WW2. HR je slucajna drzava, rekao je Z. Milanovic.

   • Veliki brat says:

    @Pendrek Prije početka WW2 bile su granice Banovine Hrvatske. Jesi li siguran da ti više odgovaraju od AVNOJ-evskih?

 2. Pravda says:

  Pa i to na cemu hrvatijanci zive sada je srbska zemlja. kad povratimo sve sto su nam uzurpirali nece moci ni u more jer je nas priobalni dio takodje, ali nek se ne brinu kad mi namirimo sve one Srbe sto su pobili, hrvatijanaca vise biti nece.

  • Veliki brat says:

   @Pravda Ta normalno da su Srbi genocidan narod koji želi istrebljivati sve oko sebe. To ste već dokazali. Još se i hvališ svojim genocidnim genima.

  • Mate says:

   Lijepo je da pokazuješ svoju sadističku, psihopatsku i lažljivu biće, tako da svi znaju kakav si monstrum i bolesnik. Imaš toliku mržnju i zlo u sebi da te to izjeda, samo sebi najviše štetiš sa time.

 3. Gardista says:

  Neka hvala, daleko im EU kuca.

 4. Beli Orao says:

  Napad je najbolja odbrana! Ustaše se plaše da će biti drugačije, vrati koko što si pozobala tj Srbski krajinu, Baniju, Dubrovačku opštinu, Konovalje! To će da dođe isto na red!!! Ujaci zagrizite!!!

  • Karital says:

   A sa čime da to povratite?Sa sovjetskom tehnikom starom šezdeset godina.

  • Mate says:

   To nikad nisu bili vaši teritorij, ustavi sav teritorij nekadašnje Srbije je bila Raška i to je bilo sastavni dio Hrvatskog Kraljevstva.

 5. persida says:

  Srbi sede i samo se cude, nemaju nikakvu ideju, nikakvu svoju politiku. Mogu samo da ogovaraju Hrvate i da se cude: "Ćudim se, ćudim."

  • X says:

   ...sta ces,ljudima je svega dosta, nema se vise snage. Tu je sta je! AV kako sebe vidi bice nam jos do kraj njegovog zivota na vlast. Trpi i cuti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *