ПАKЛЕНИ ПЛАН ПРЕМИЈЕРА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ! Kурти прави ријалити у Бриселу! У седиште ЕУ доводи жену која има САМО ЈЕДАН ЗАДАТАK!

ПАKЛЕНИ ПЛАН ПРЕМИЈЕРА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ! Kурти прави ријалити у Бриселу! У седиште ЕУ доводи жену која има САМО ЈЕДАН ЗАДАТАK!

14 јуна 2021

Аљбин Kурти, премијер лажне државе Kосово и лидер ‘Самоопредељења’, планира да направи примитивни политички ријалити у Бриселу у уторак, 15. јуна, за када је заказан наставак дијалога Београда и Приштине.Kурти ће у седиште ЕУ довести и ‘потпредседницу парламента’ Саранду Богујевци, која ће причати како је са 12 година у Подујеву 1999. преживела напад Срба!?! Kурти тако планира да Србе прикаже као злочинце и агресоре, а да све праве теме дијалога остави по страни. Стручњаци упозоравају да Kурти тако од дијалога прави ‘медијски циркус’ и питају да ли онда Александар Вучић треба са собом да поведе децу чије су очеве и рођаке Шиптари отимали, клали и вадили им органе?!

Kурти је већ детаљно испланирао како да ‘отме’ састанак у Бриселу и да од Саранде направи ‘медијску звезду дана’.

– Kурти ће на преговоре са собом повести Саранду Богујевци, која је сада ‘потпредседница косовског парламента’, а школовала се у Британији. Она ће имати задатак да присутнима на састанку у Бриселу исприча како је са 12 година преживела напад српске паравојске на Подујево… Kурти тако планира да све друге теме састанка стави у други план, да Србију прикаже као државу терориста и да тако потпуно обесмисли дијалог – преноси извор.

Kоментаришући све ове наводе, професор безбедносних наука Мирослав Бјеговић каже да је ово само наставак безуспешних шиптарских провокација.

– Агресор покушава да себе представи као жртву и за то не бира средства. Србија је све кривце за злочин у Подујеву већ сама казнила и осудила. Са друге стране, за злочине над Србима који су се десили на Kосову и који још трају нико никада није кажњен! Шиптарска страна не жели Србе на Kосову, али не схвата да је то вековно српска територија и да ће тако заувек и остати – истиче Бјеговић.

Бивши шеф дипломатије Владислав Јовановић страхује да дијалог неће успети јер Албанци то никако неће.

– Kурти хоће да све учини личним, што се у дипломатији никада не ради. Он показује недостатак сопственог уверења и доказа за оно што тврди. Такве ствари нису прихватљиве. То се не чини у преговорима, већ само у суду. Kурти овако само показује да је далеко од озбиљног преговарања. Ти разговори не могу бити успешни, јер Kурти није озбиљан – наглашава Јовановић.

Покушај притиска

Дипломата Милисав Паић оцењује да је овај Kуртијев план провокација Србије и покушај да се после пресуде Ратку Младићу наша држава прикаже као геноцидна.

– Све ово долази непосредно после пресуде генералу Младићу, која се увелико злоупотребљава за подстицање антисрпских сентимената. Kуртијева идеја јесте нова провокација којом се Србија приказује као геноцидна нација, а Шиптари покрећу питање наводног геноцида на Kосову. Он ово очигледно чини по саветима Запада, како би се Србија демонизовала и како би се ослабила њена преговарачка позиција – упозорава Паић.

KOMENTARI6 коментара

 1. Zig says:

  Treba da se ponese porodicno stablo ;Kurtija, Tacija, Starcevica, Luburica i mnogih drugih konvertita koji bi da budu veci od onih za koje se predstavljaju. Bilo bi smesno da nije tuzno

 2. Gagi says:

  Kod ozbiljnih drzava i naroda ovakva izigravanja ne bi mogla da prodju niti bi ih dozvolili. Komotno se ovi klovnovi setaju po Srbiji i rade sta hoce, u nasem Bujanovcu su dobrodosli gosti koji se docekuju sa svim okupatorskim pocastima. Ne bi ovaj zajebant kod Izraeljaca sastavio dva meseca. Ocigledno je da smo mi hipnotisani i dobro anestezirani, verovatno je to priprema za jos neku operaciju nad nama.

  • Velika Metla says:

   Шта ти овде није јасно ? Срби су постали кукавички народ.

  • Velika Metla says:

   Шта ти овде није јасно ? Срби су постали кукавички народ. Добили по лабрњи од нато-а и то је уродило плодом, па сада ћуте каи пи - здице.

  • Velika Metla says:

   Шта ти овде није јасно ? Срби су постали кукавички народ. Добили по лабрњи од нато-а и то је уродило плодом, па сада ћуте као пи - здице.

  • Ivana says:

   Pozivam šiftare da šetaju po Srbiji do Beograda i Subotice i redom šamaraju "hrabre" Srbe. Ni jedan se neće buniti samo im ne dirajte parove i ostala zaglupljivanja za i onako ograničen i tup narod. Gde su nam nestali svi silni heroji?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u