ПАKЛЕНИ ПЛАН ПРЕМИЈЕРА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ! Kурти прави ријалити у Бриселу! У седиште ЕУ доводи жену која има САМО ЈЕДАН ЗАДАТАK!

PAKLENI PLAN PREMIJERA LAŽNE DRŽAVE! Kurti pravi rijaliti u Briselu! U sedište EU dovodi ženu koja ima SAMO JEDAN ZADATAK!

14 juna 2021

Aljbin Kurti, premijer lažne države Kosovo i lider ‘Samoopredeljenja’, planira da napravi primitivni politički rijaliti u Briselu u utorak, 15. juna, za kada je zakazan nastavak dijaloga Beograda i Prištine.Kurti će u sedište EU dovesti i ‘potpredsednicu parlamenta’ Sarandu Bogujevci, koja će pričati kako je sa 12 godina u Podujevu 1999. preživela napad Srba!?! Kurti tako planira da Srbe prikaže kao zločince i agresore, a da sve prave teme dijaloga ostavi po strani. Stručnjaci upozoravaju da Kurti tako od dijaloga pravi ‘medijski cirkus’ i pitaju da li onda Aleksandar Vučić treba sa sobom da povede decu čije su očeve i rođake Šiptari otimali, klali i vadili im organe?!

Kurti je već detaljno isplanirao kako da ‘otme’ sastanak u Briselu i da od Sarande napravi ‘medijsku zvezdu dana’.

– Kurti će na pregovore sa sobom povesti Sarandu Bogujevci, koja je sada ‘potpredsednica kosovskog parlamenta’, a školovala se u Britaniji. Ona će imati zadatak da prisutnima na sastanku u Briselu ispriča kako je sa 12 godina preživela napad srpske paravojske na Podujevo… Kurti tako planira da sve druge teme sastanka stavi u drugi plan, da Srbiju prikaže kao državu terorista i da tako potpuno obesmisli dijalog – prenosi izvor.

Komentarišući sve ove navode, profesor bezbednosnih nauka Miroslav Bjegović kaže da je ovo samo nastavak bezuspešnih šiptarskih provokacija.

– Agresor pokušava da sebe predstavi kao žrtvu i za to ne bira sredstva. Srbija je sve krivce za zločin u Podujevu već sama kaznila i osudila. Sa druge strane, za zločine nad Srbima koji su se desili na Kosovu i koji još traju niko nikada nije kažnjen! Šiptarska strana ne želi Srbe na Kosovu, ali ne shvata da je to vekovno srpska teritorija i da će tako zauvek i ostati – ističe Bjegović.

Bivši šef diplomatije Vladislav Jovanović strahuje da dijalog neće uspeti jer Albanci to nikako neće.

– Kurti hoće da sve učini ličnim, što se u diplomatiji nikada ne radi. On pokazuje nedostatak sopstvenog uverenja i dokaza za ono što tvrdi. Takve stvari nisu prihvatljive. To se ne čini u pregovorima, već samo u sudu. Kurti ovako samo pokazuje da je daleko od ozbiljnog pregovaranja. Ti razgovori ne mogu biti uspešni, jer Kurti nije ozbiljan – naglašava Jovanović.

Pokušaj pritiska

Diplomata Milisav Paić ocenjuje da je ovaj Kurtijev plan provokacija Srbije i pokušaj da se posle presude Ratku Mladiću naša država prikaže kao genocidna.

– Sve ovo dolazi neposredno posle presude generalu Mladiću, koja se uveliko zloupotrebljava za podsticanje antisrpskih sentimenata. Kurtijeva ideja jeste nova provokacija kojom se Srbija prikazuje kao genocidna nacija, a Šiptari pokreću pitanje navodnog genocida na Kosovu. On ovo očigledno čini po savetima Zapada, kako bi se Srbija demonizovala i kako bi se oslabila njena pregovaračka pozicija – upozorava Paić.

KOMENTARI6 komentara

 1. Zig says:

  Treba da se ponese porodicno stablo ;Kurtija, Tacija, Starcevica, Luburica i mnogih drugih konvertita koji bi da budu veci od onih za koje se predstavljaju. Bilo bi smesno da nije tuzno

 2. Gagi says:

  Kod ozbiljnih drzava i naroda ovakva izigravanja ne bi mogla da prodju niti bi ih dozvolili. Komotno se ovi klovnovi setaju po Srbiji i rade sta hoce, u nasem Bujanovcu su dobrodosli gosti koji se docekuju sa svim okupatorskim pocastima. Ne bi ovaj zajebant kod Izraeljaca sastavio dva meseca. Ocigledno je da smo mi hipnotisani i dobro anestezirani, verovatno je to priprema za jos neku operaciju nad nama.

  • Velika Metla says:

   Šta ti ovde nije jasno ? Srbi su postali kukavički narod.

  • Velika Metla says:

   Šta ti ovde nije jasno ? Srbi su postali kukavički narod. Dobili po labrnji od nato-a i to je urodilo plodom, pa sada ćute kai pi - zdice.

  • Velika Metla says:

   Šta ti ovde nije jasno ? Srbi su postali kukavički narod. Dobili po labrnji od nato-a i to je urodilo plodom, pa sada ćute kao pi - zdice.

  • Ivana says:

   Pozivam šiftare da šetaju po Srbiji do Beograda i Subotice i redom šamaraju "hrabre" Srbe. Ni jedan se neće buniti samo im ne dirajte parove i ostala zaglupljivanja za i onako ograničen i tup narod. Gde su nam nestali svi silni heroji?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *