ПАКЛЕНИ ПЛАН ШИПТАРА: На Косову могућ сличан сценарио као у Црној Гори!

PAKLENI PLAN ŠIPTARA: Na Kosovu moguć sličan scenario kao u Crnoj Gori!

27 decembra 2019

Podržavljenje crkvene imovine u Crnoj Gori je samo prvi korak jer kosovski Albanci imaju sličan nacrt u rukopisu, tako da će sasvim sigurno i na Kosovu doći do sličnog scenarija, izjavio je za Kosovo Onlajn, istoričar Aleksandar Raković.

“Informaciju koju trenutno imamo je da se sprema scenario kojim će na ovaj ili sličan način Albanci prigrabiti sebi srpske crkve i manastire na KiM”, rekao je Raković.Prema njegovom mišljenju to bi moglo da se dogodi vrlo brzo, a verovatno već sledeće godine ćemo to videti na dnevnom redu u Prištini.

Rano jutros usvojen je Zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori koji praktično znači da vlada može da otme imovinu Srpske pravoslavne crkve.

KOMENTARI6 komentara

 1. Rafmanjinov says:

  Ko siri ove gluposti,na osnovu cega? Kako se mogu porediti Crna Gora,i siptarski separatisti,KOSOVO I METOHIJA SU SRBIJA 1244 REZOLUCIJOM JE ZABETONIRANO. SVE JE SRPSKO NA KOSOVU I METOHIJI,JESTE OKUPIRANO,ALI JE ISTO TAKO 100% SRPSKO!

  • pera says:

   a mi ćemo da ćutimo baš kao sada. Mudro ćutimo a oni urušavaju našu veru...Kada nam to ubiju biće sve jedno da li šiptari u centru Niša, Beograda, Novog Sada, hrvati u Vojvodini sa mađarima, adli Republika Srpska postoji itd....dok mi ćutimo ostajemo bez ičega...Pred našim očima nam otimaju veru sistematski, a narod najviše veruje crkvi i vojsci... razmislite...

   • Rafmanjinov says:

    Ko je rekao da treba da cutimo,sinoc su studenti izneli 3 zahteva koja vlada Srbije,mora ispuniti,jer ce i oni imati problem sa nama u Srbiji.

  • Istina oslobađa says:

   ...tako je REZ. UN 1244 je zakon za međunarodnu zajednicu i sve glupane koji tvrde da je tzv. KOSOVA država...

 2. milorad2 says:

  lažna država kosovo prestaje da postoji sledeće god.Ništa oni neće uzeti, kaa milo bude sredjen oni su sledeći tek data že da nastane haos kad najsvežija NATO članica okrene ploču, oni će ekspres izbaciti CG iz NATO ali to će im biti kraj, time će potpuno uništiti bilo kakvu legitimnost i političku podršku koju još kako tako imaju.NATO će biti prozvan kao strana nadnacionalna organzacija i opasnost za evropske demokratske države i biće EKSPRES UKINUT.

 3. Slobodanka says:

  Rahmanjinov, pokušavali su to već ranije preko zahteva Kosovo u Unesko, pa su takvi zahtevi dosad propadali. Moguće je da će to sad pokušati direktnije, a bez takvih eksternih zahteva, nego slično baš kao što sad radi Crna Gora. Od ranije verovatno i po planu gazda iz Amerike, počeli su da ih pretvaraju u Kosovare, a oni ne kao Albanci ili Šiptari, nego baš kao Kosovari najbolje nastupaju sa ciljem da preuzmu ne samo teritoriju nego i naše kulturno istorijske spomenike na KIM. Tako nastupa deo njihovih intelektualaca, medju njima je i Veton Suroi koji sav važan tvrdi da je i on nosilac kosovske kulture. Tamo na KIM nismo prisutni u značajnom broju, dakle mogu da preuzmu sve naše pa i našu kulturu i kulturno-istorijske spomenike. Elem, SVE njima odgovara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *