PALMA: Čeda Jovanović na poligrafu da odgovori u kakvoj je vezi bio sa Šiptarom i Kumom i gde su pare od otmica

PALMA: Čeda Jovanović na poligrafu da odgovori u kakvoj je vezi bio sa Šiptarom i Kumom i gde su pare od otmica

17 februara 2014

markovic-palma03Predsednik Jedinstvene Srbije (JS)Dragan Marković – Palma pozvao je danas predsednika Liberalno deokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića da zajedno odu na poligraf i dodao da bi Jovanović trebalo da odgovori na deset pitanja.

U saopštenju povodom jučerašnje Jovanovićeve izjave u programu TV Prva „da je Palmi uvek neprijatno kada se spomene ubistvo dopisnika Novosti iz Jagodine Milana Pantića“, Marković ističe da mu je uvek neprijatno kada se spomene ubistvo bilo gde.

„Naravno da mi je neprijatno kada se spomene ubistvo Pantića, jer je iz Jagodine i neprijatno mi je kada se spomene bilo koje ubistvo i bilo gde na svetu“, napisao je Marković u pisanoj izjavi.

„Zahtevam od institucija države da Jovanović i ja odemo na poligraf i odgovaramo na sva pitanja o onome što smo do sada radili“, piše Marković ističući da bi Jovanović trebalo da odgovori “zašto je odlazio u zatvor kod Dušana Spasojevića – Šiptara i Mileta Lukovića – Kuma, da li je u tom slučaju bio advokat ili rođak, zašto je odlazio na bazene poznate kuće u Šilerovoj ulici u Zemunu?.

Marković navodi i da bi Jovanović trebalo da odgovori na pitanje “ko je dao nalog da se sruši kuća u Šilerovoj, ko je dao nalog da se ubiju Spasojević i Luković, gde su pare od otmica i od drugih prihoda koje su uzeli Šipatar i kum?“

Marković smatra da bi Jovanović trebalo da odgovori i zašto ga čuvaju policajci i privatno obezbeđenje i od koga, kako je ođednom postao tako veliki preduzetnik, kao i gde su studenti koji su sa njim šetali u demonstracijama, kako su oni ostali bez posla, a on postao jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji.

Marković zaključuje da bi Jovanović trebalo da odgovori na sva ova i još neka pitanja na poligrafu i dodaje da njemu (Markoviću) mogu da postave pitanja koja god hoće.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *