ПАЛМЕР СТИГАО У СРБИЈУ: Наставља се притисак на Вучића и Србију

PALMER STIGAO U SRBIJU: Nastavlja se pritisak na Vučića i Srbiju

5 aprila 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vršilac dužnosti zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer saglasili su se danas, i pored neslaganja u stavovima o KiM, da je normalizacija odnosa Beograda i Prištine od ključne važnosti.

Vučić i Palmer naime smatraju da je normalizacija odnosa Beograda i Prištine od ključne važnosti ne samo za proces pridruživanja EU, već i za regionalnu stabilnost i buduće blagostanje i prosperitet naroda u regionu.

Kako je saopštila Pres služba Predsednika, Vučić i Palmer su razgovarali o važnosti dugotrajnog prijateljstva Srbije i Sjedinjenih Američkih Država i posvećenosti dveju zemalja da dalje razvijaju svoje bilateralne odnose.

Sagovornici su se saglasili i da je sada ključni period za budući razvoj Srbije, posebno kada je reč o nastojanjima da postane punopravna članica Evropske unije. Američki zvaničnik je istakao da će SAD nastaviti da pružaju podršku naporima Srbije za pridruženje EU.

KOMENTARI4 komentara

 1. Anac iz Liliput-a says:

  Moram primetiti funkciju gospodina Palmera "vršilac dužnosti zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja", pa mi nije jasno, da li taj čovek može išta garantovati Srbiji, kao VD?! Zar razgovor precednika jedne države za činovnikom ovog ranga nije gubljenje vremena, zar ne treba razgovarati sa nekim sličnog ranga? Okanite se ćorava posla, i pratite šta rade lideri zemalja, sa njima se konsultujte, a ovaj Palmer, video je precednika SAD na TV kao i ja.

 2. zoran says:

  Možda ovaj zna ko je ubio Loru Palmer?

 3. Džo says:

  Kojeg je ranga ovaj da se sastaje sa našim predsednikom i ucenjuje ga? To je kažnjivo po statutu UN

  • goran says:

   Palmer je podrumar u Beloj kuci, gleda da se ne zapate pacovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *