ПАНИКА И ХАОС МЕЂУ СВЕТСКОМ ЕЛИТОМ: Чека их пакао!

ПАНИКА И ХАОС МЕЂУ СВЕТСКОМ ЕЛИТОМ: Чека их пакао!

23 септембра 2020

Генерална тужитељка Девичанских острва Дениз Џорџ затражила је списак путника за сваки лет који је осуђени сексуални преступник и милијардер Џефри Епстајн организовао својим приватним авионом, од 1998. до његове смрти 2019. године.

Судски позив је поднео државни правобранилац Девичанских острва на којима је тајкун Џефри Епстајн имао летњиковац у коме је према наводима жртава организовао забаве са малолетницама које је искоришћавао за секс са својим богатим пријатељима.У судском позиву се траже имена и детаљи контаката свих који су радили за пилоте или који су „комуницирали или посматрали“ Епстајна или било које путнике повезане са њим, као и „жалбе или извештаји о потенцијално сумњивом понашању“.

„Записи који су поднети суду учиниће да они, на које је Роџерс указао, буду означени под напоменом“, рекао је за штампу извор из правосуђа. „Створена је паника међу многим богатима и славнима“.

Извор се осврнуо на пилота Дејвида Роџерса, који је 2009. године изнео путничке дневнике из Епстајновог приватног авиона, откривајући да су међу путницима били Принц Ендрју, Бил Клинтон, Кевин Спејси, Крис Такер и Наоми Кембел. Жртве које су оптужиле Епстајна за сексуалну трговину наглашавају да ови дневници не укључују летове другог пилота Ларија Висоског, који је за бившег финансијера радио више од 25 година, летећи својим авионом 727 – такозваним „Лолита Екпресом“.

Према наводима власти, Епстајн се обесио у својој затворској ћелији 10. августа 2019. године, јер га је чекала затворска казна до 45 година због оптужби за сексуалну трговину и педофилију.

Међутим, околности његове смрти изазвале су сумњу да ли је заиста починио самоубиство, подгревајући спекулације да је можда убијен тако да није могао да сведочи против својих високих пријатеља, укључујући принца Ендрјуа и Била Клинтона.

Након оптужби Вирџиније Ђуфре, која је рекла да ју је Епстајн бар три пута натерао на секс са војводом од Јорка, Бакингемска палата суспендовала је принца Ендрјуа са свих краљевских и јавних дужности, иако Ђуфреине тврдње још нису доказане. Ако се у скандалу буду изнела још нека имена такозване елите, и они могу бити суочени са истим притиском јавности.

KOMENTARI13 коментара

 1. Setih se Hrista says:

  Ovi jesu užasno grešni i pakao im ne gine, ali svaki čovek je grešan koji se nije oprao u Hristu Isusu Gospodu i Spasitelju našem, jer On je jedino pomirenje sa iskupljenjem i okajavanjem pred Ocvem nebeskim. Pokajte se i krstite krštenjem u ime Gospoda i Spasitelja našeg Isusa Hrista, i nasledite obećanje od Oca našeg nebeskog koje je život večni.

  • padre says:

   Daj, ne lupetaj, zanolenjih za sve to, što si naveo!

  • persida says:

   E, jesi gluperda ispranoga mozga.

   • persida says:

    Kad je Hrist ijednome Srbinu pomogao, Srbi nestadose sa verom u Hrista. Jevreji koji su ga razapeli, drmaju planetu.

  • Zoro says:

   E koliko budala na ovom svetu....

  • draganznas says:

   koj pakao? vidis da rade sta oce a imaju bre sve i vojsku . jebavaju ceo svet sad i sa pandemijama da bui nas cipovali a nase vlade svih u svetu zemalja su im saucesnici.

 2. draganznas says:

  sve su to nakaze u ljudskom obliku,za njih ni pakao nije mesto kazne vec nesto mnogo gore... to je bolest ne izleciva a kazned njih trebaju preko njihove dece da se kaznjavaju mater im bolsnu shizofrenicarsku.

 3. Риста says:

  Ма ко бре кажњен, повучен за...са јавних функција, изгнан, проказан...Па запад држи британску краљицу као светињу, бившим америчким прецедницима може да се суди али не могу да буду осуђени, ти принчеви се чувају и дресирају да им више никада не падне на памет да врате краљевска уређења јер сваки богаташ воли да је краљ и данас Запад има краљева колико и богаташа...Запад НЕ убија своје бивше а за тог Епштајна нико никад није ни чуо док нису одлучили да га жртвују а онда одједном он лети авијонима по свету и туца децу већ 50 година???Ај не буте деца, завршићете у Епсатајновом авијону. То су друге игре а не педофилије и шта ти ја знам. Мене уопште не занима ни Епштајн ни Моника ни Вучићева бивша која је схватила тек касније да је појгоно што није остала са Вучком а он постао чувени свецки политичар квислинг, али брате један од најчувенијих на Свету, па од беса и кајања оптужила Вучића да је туцо у погрешну рупу па га оставила. Е нема сестро лепа. Закаснила си. И сада ја треба да губим своје време коментаришући наводно педофила бившег америчког прецедника, неког Епстајна и бивше вучићеве гузне принцезе? Није то тако пријатељи моји. Та вучићева бивша никада није смела јавно да каже то што је рекла, јер она је пола догађаја, а кад и наше бабе и прабабе пропричале којим случајем, сазнали би ви много више, али праве жене не причају колико и како су заузете са својим мужовима. А тај Епстајн је као 50 година то радио па га тек после 60 година уапсили...Само су Французи побили краљевску породицу од свих Западних народа и нико више. А Источни народи кад промене систем и дигну револуцију побију и краљеве и цареве и њихове фамилије и још деседваес милиона својих становника.

 4. Риста says:

  Запад се учио на срањима Истока и НЕ убија, не кажњава и не прогања своје бивше руководиоце, богаташе и менаџере него их лепо препакује у историјске књиге и сви буду заслужни и велики. Епстајн је жртва из других разлога а не због педофилије само вам се подметнула педофилија да лакше прогутате. Који бре Клинтон ће бити осуђен? То кад се деси на Западу онда знајте да се Стаљин и Мао повампирили и завладали Западом. Запад и Кина вам увалили сиду и корону, набили вам маске и полако вас даве ки грлице а подмећу Епстајна и Монику да успут чак и славите њихову правду. Моника добила 4 милиона унапред од Клинтона да прича небулозе и обрука Америку тако да Клинтон може да направи демократски потез бомбардовања србије јер није било много других начина. А успут је и опалио Монику неколикјо стотина пута. Који бре црни Епстајн и педофилија Клинтона? Па то жвака за лудака. Да није неко од вас видео Клинтона, Папу и Епстајна како вуку децу иза ћошкова или Вучића како промаши рупу? Ал нас забављају, ал нас забављају...А успут нас ДрКон дави маскама и затвара по кућама. То је релно педофилисање и туцање у здрав мозак, јавно, видљиво и пола света са уживањем дави сам себе стежући маске...То је прави педофилизам, сатанизам и геноцидинизам а не бајке о Епстајну, Клинтону, Вучићу и погрешним рупама, Макрону педеру који живи са баба Живаном и Путину који туца гимнастичарке и прави им децу. Све то разноврсно корона, ебола, сарона и маскирона туцање је практично, јавно прихваћено, успешно и право туцање свих људи а Епстајн и остали су жваке за лудаке. Ај каште јел не навлачите маске сами и добровољно? А скидате их пуни радости и олакшања? Па то ви је ко скидање гаћа пред ноћну сеансу. Јер кад скинете маску онда вам валда уђе. Зато је свакодневно навлачите на лице. Корона маспедофилизам деце света. Деца света смо ми, сва жива људска бића.

 5. Риста says:

  Пошто је ово горе за већину добрих људи само једна досада, могао сам и краће али саћу...Тај Епстајн, западно пропагирани педофилизам који туче у најболније тачке сваког родитеља а већином смо сви родитељи, скандали и остали садржаји ЖУТЕ западњачке штампе коју је данас развио на исти начин цео Свет, је само испирање мозгова и неосетно вам претвори мозак у супстанцу испуњену свим могућим девијацијама о којима сте 99,99% само слушали али никад видели, већином нисте ни знали да такве ствари постоје, а стварност око вас постаје невидљива. Више не схватате шта вам раде јер немате више нормалну свест, него свест испуњену жутим садржајем којим вас бомбардују сваки дан, који је постао најважнији део ваших живота и осуда. А онда се пробудите оковани маскама, изоловани по кућама...И опет вам сервирају Епстајне, скандале Прецедника држава и којекаквих непознатих принчева да лакше трунете и не мислите превише о правим стварима којима вас силују сваки дан на улици, у ресторану па чак и по кућама... Затворили су нам ресторане, бијоскопе, стадионе, опере, затворили су нам школе, трговине, јавне превозе,предузећа, шеталишта, забранили окупљање на плажама...Ви читате о Епстајнима. А све је то био само тест. Нажалост, успешан. Прави удар тек долази а ви не схватате ни да сте успешно већ прошли прве тестове. Важан је Епстајн о којему никада нисте чули у својим скромним и мирним животима. Сада је он најважнији на свету а оно око вас самих...Није лепо, чак је веома болно, тиче се вас самих па ако може да се мало потисне...Па може. Читаћемо о Епстајнима и видети како су други људи слаби, болесни, кварни...

 6. Риста says:

  За ове слепо религиозне. По религијама света, бар колико ја знам, СВАКИ човек је грешан. Али је нашао утеху тако што све његове грехе преузме и "опере" на пример ИСУС, па он онда више није грешан него је чист. Ај кажите ми, шта ви мислите од чега сте грешни и какве грехе сте направили? Јесте ли педофил или убица, криминалац, сатаниста или који сте грех направили када тако очајно тражите спас из свога греха? Да нисте можда вашу премладу комшиницу заскочили навр баште? Колико велики су грехови религиозних људи који свакодневно морају да траже опроштај и спас од Исуса? Сваки дан правите грехе а ипак вам сваки дан буде опроштено. Па није лоше. Пробаћу. Само, ја вам не бих сваки дан опростио. Ваљда зато и не молите мене. Али ипак мислим да ћете ви пронаћи истину тек када станете пред Њега и када вам покаже пут у пакао и каже "Опростио сам вам небројено пута али ви сте наставили да правите исте грехе сваки дан. Па нисам ја блесав! Ај сад - ГОРИТЕ ВЕЧНО!" Немо се изненадите. ОН је праведан и не можете га преварити. Зато постоји и Рај и Пакао. Ја сам скроман и не мољакам сваки дан. Зато имам више шансе да одем у Рај него ви који нападате сваки дан да вам се опрости. Ај смањте мало грехове и мољакања док је време, иначе вам следи разочарање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u