ПАНИКА И СТРАХ У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Брнабићка предала Русима стенограм свог интервјуа, тврди да је погрешно пренета!

ПАНИКА И СТРАХ У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Брнабићка предала Русима стенограм свог интервјуа, тврди да је погрешно пренета!

6 јула 2017

Премијерка Србије Ана Брнабић уверила је амбасадора Русије да су речи, које јој амерички медији приписују о наводном избору у корист ЕУ, погрешно интерпретиране, изјавила је званична представница Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

„Амбасадор Русије у Београду састао се са Брнабићевом како би разјаснили шта је тачно речено у интервјуу ’Блумбергу‘. Премијерка Србије рекла је да је америчка агенција погрешно интерпретирала њене речи и предала је потпуни стенограм свог интервјуа у којем се не наводи изјава која јој се приписује“, рекла је Захарова.

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је у интервјуу америчкој новинској агенцији „Блумберг“ да ће се Србија, уколико буде приморана да бира између чланства у Европској унији и ближих веза са Русијом, одлучити за ово прво.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI3 коментара

  1. Antibot says:

    Ala ga zakuvavaju Ameri, mada ni Srbi ne zaostaju. Rusi iscitavaju stenogram ne bi li ga shvatili kako treba, dok nasa vlada o svemu cuti kao zalivena. Pa jesu li oni normalni, ili je ova zavrzlama samo odraz svakodnevne balkanske politike?

  2. goran says:

    Prpa bato, ljulja se todeljica. Rekla, pa porekla, koja lujka.

  3. Bor Boranin says:

    ЧЕМУ СЛУЖЕ ИЗВИЊЕЊА? Председник, а то је чинио и као премијер, извињавао се народу и појединим грађанима због начињених увреда од стране његових трбухозбораца и климоглаваца. Они у заштити свога вође толико су претеривали да је следило извињење не њихово, већ ΛV. Тако се сада правдао амбасадору Русије, након изјаве премијерке или премијера, (интерпретирам) ако буде приморана Србија ће бирати ЕУ а не Русију. Следеће извињење је уследило априла 2016. када је климоглавац Спасковски увредио суграђанку и претио јој, а она се огрешила тиме што се противила лепљењу страначких плаката на огради приватне фирме. Извињење грађанима ΛV је уследило и марта 2017. када је функционер СНС Миленко Јованов увредио породицу Вука Јеремића. Од свих бофл озвучења ΛV једино Бата Гашић искајавао грехове годину дана, због увреде "воли новинарке које лако клекну". Клекнуо је он са функције министра одбране. Да не би у будуће долазило до инцидената и увреда, предлажем да његови сарадници, пре него што нешто кажу, затраже ауторизацију текста или причице од стране председника. Ипак, након оне ствари (је*ања) нема кајања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u