ПАНИКА И СТРАХ У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Брнабићка предала Русима стенограм свог интервјуа, тврди да је погрешно пренета!

PANIKA I STRAH U VLADI SRBIJE: Brnabićka predala Rusima stenogram svog intervjua, tvrdi da je pogrešno preneta!

6 jula 2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić uverila je ambasadora Rusije da su reči, koje joj američki mediji pripisuju o navodnom izboru u korist EU, pogrešno interpretirane, izjavila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Ambasador Rusije u Beogradu sastao se sa Brnabićevom kako bi razjasnili šta je tačno rečeno u intervjuu ’Blumbergu‘. Premijerka Srbije rekla je da je američka agencija pogrešno interpretirala njene reči i predala je potpuni stenogram svog intervjua u kojem se ne navodi izjava koja joj se pripisuje“, rekla je Zaharova.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u intervjuu američkoj novinskoj agenciji „Blumberg“ da će se Srbija, ukoliko bude primorana da bira između članstva u Evropskoj uniji i bližih veza sa Rusijom, odlučiti za ovo prvo.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI3 komentara

  1. Antibot says:

    Ala ga zakuvavaju Ameri, mada ni Srbi ne zaostaju. Rusi iscitavaju stenogram ne bi li ga shvatili kako treba, dok nasa vlada o svemu cuti kao zalivena. Pa jesu li oni normalni, ili je ova zavrzlama samo odraz svakodnevne balkanske politike?

  2. goran says:

    Prpa bato, ljulja se todeljica. Rekla, pa porekla, koja lujka.

  3. Bor Boranin says:

    ČEMU SLUŽE IZVINJENJA? Predsednik, a to je činio i kao premijer, izvinjavao se narodu i pojedinim građanima zbog načinjenih uvreda od strane njegovih trbuhozboraca i klimoglavaca. Oni u zaštiti svoga vođe toliko su preterivali da je sledilo izvinjenje ne njihovo, već ΛV. Tako se sada pravdao ambasadoru Rusije, nakon izjave premijerke ili premijera, (interpretiram) ako bude primorana Srbija će birati EU a ne Rusiju. Sledeće izvinjenje je usledilo aprila 2016. kada je klimoglavac Spaskovski uvredio sugrađanku i pretio joj, a ona se ogrešila time što se protivila lepljenju stranačkih plakata na ogradi privatne firme. Izvinjenje građanima ΛV je usledilo i marta 2017. kada je funkcioner SNS Milenko Jovanov uvredio porodicu Vuka Jeremića. Od svih bofl ozvučenja ΛV jedino Bata Gašić iskajavao grehove godinu dana, zbog uvrede "voli novinarke koje lako kleknu". Kleknuo je on sa funkcije ministra odbrane. Da ne bi u buduće dolazilo do incidenata i uvreda, predlažem da njegovi saradnici, pre nego što nešto kažu, zatraže autorizaciju teksta ili pričice od strane predsednika. Ipak, nakon one stvari (je*anja) nema kajanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *