PANIKA U AMERICI: Komunisti predvode demonstracije širom zemlje

PANIKA U AMERICI: Komunisti predvode demonstracije širom zemlje

3 decembra 2014

04-ByFXOmGIAAA50nf-420Krajnja levica se uzdiže u Americi a radikalni komunisti širom nacije doleću na proteste u Fergusonu. Da li bi Ferguson mogao biti varnica koja će pokrenuti značajan komunistički pokret u Americi?

Naravno da nisu svi koji su umešani u proteste komunisti, komunisti su zapravo manjina demonstranata, ali stalno se nalaze na čelu protesta i koriste bes i frustraciju koju je prouzrokovala smrt Majkla Brauna kako bi promovisali radikalnu levičarsku ideologiju.

Puno je predusretljive omladine iz siromašnih zajednica. Iako su se republikanci visoko kotirali na prošlim izborima, ankete pokazuju da se mladi sve više pomeraju u pravcu levice.

Prema jednoj od anketa, 49% Amerikanaca od 18 do 29 godina pozitivno reaguje na reč „socijalizam“. Iste snage koje su potpaljivale pokret Okupiraj Vol Strit, ponovo su naišle na plodno zemljište za proteste.

Sledećih 10 znakova ukazuju na to da su se komunisti infiltrirali u proteste u Fergusonu:

1. Komunistički baneri su vidno istaknuti na protestima u Fergusonu, Njujork Sitiju i drugim gradovima širom nacije.

2. Flajeri na kojima piše da se Deren Vilson optužuje za „rasističko ubistvo“ dele komunističke grupe. Zapravo, adresa veb sajta te iste grupe, „Revolucionarna komunistička progresivna radnička partija“, nalazi se na flajerima.

3. Bilo je izveštaja da su nasilni komunistički aktivisti iz Čikaga pristigli u Ferguson autobusom prošlog avgusta sa namerom da donesu nevolje.

Ta grupa komunista je izazivala policiju molotovljevim koktelima u noći 13. avgusta dok su lokalni demonstranti mirno protestovali. Tada je policija odgovorila suzavcem i dimnim bombama. Njihov navodni cilj je da dovedu do ogromnog nasilja i da se rašire svuda po regionu, ne bi li napravili revoluciju. Priča se da vidno odudaraju od ostalih demonstranata u pogledu reagovanja na policiju i reportere.

4. U toku prošle nedelje, komunisti iz Čikaga su se ponovo sjatili u Ferguson u velikom broju, ponosno ističući banere i verbalno provocirajući policiju u Fergusonu.

5. Nakon Dana Zahvalnosti, komunisti su viđeni kako protestuju ispred prodavnice Volmart u Fergusonu.

6. Grupa demonstranata je u petak ispred zgrade suda ponavljala iznova frazu: „Jedina opcija je komunistička revolucija“.

7. Postoji snimak u kojem komunista prekida konferenciju za novinare u Fergusonu koja se emitovala na nacionalnoj televiziji.

8. Jedno je kada se protestuje zbog nepravde, a drugo je javno paliti američku zastavu. To je nešto što komunističke grupe vole da rade i to je simbol duboke mržnje prema toj državi.

9. Mejnstrim mediji zapravo pominju pojavljivanje komunističkih grupa na protestima u Fergusonu širom nacije. Tako je CBS Sijetl nedavno izvestio o priključivanju „komunista“ i „palestinskih grupa“ protestima u Portlandu, Oregon.

10. WND je zabeležio da je glavni organizator pokreta Okupiraj Vol Strit učio demonstrante u Fergusonu kako da „simuliraju haos“.

U pitanju je veteranka u organizovanju uličnih protesta, Lisa Fitijan, poznatija i kao „Profesor Okupator“.

Fitijanova je legendarna organizatorka koja je jednom prilikom objavila da želi da „stvori krizu, jer je kriza ona granica na kojoj su promene moguće“.

Važno je još jednom napomenuti da nisu svi demonstranti komunisti, već samo manjina, ali i komunisti i druge radikalne levičarske organizavije koriste sukobe kako bi promovisali svoju radikalnu filozofiju.

Temelji su već postavljeni. Manjina glasača je već decenijama odana demokratama, a u ovom trenutku se agenda demokratske partije prilično poklapa sa 10 stavki Komunističkog manifesta.

Nije da su republikanci mnogo drugačiji. Zapravo, mnogi „republikanci“ su u ovom trenutku besni socijalisti, ali to je tema za neku drugu priliku.

Amerika se polako ali sigurno pomera ka levici, a krajnja levica je samo tražila varnicu.

Ferguson je konačno obezbedio tu varnicu, zbog čega Amerika možda nikada više neće biti ista.

Danas se vatra revolucije širi po ulicama Fergusona, ali ko zna šta će se dešavati širom nacije za par godina.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI9 komentara

 1. Faustus says:

  Amerika i Engleska biće zemlja proleterska...

 2. s@Ša says:

  U pokušaju opravdavanja onog što čine vlasti i omalovažavanja opravdanih protesta dežurni krivac su ponovo komunisti,ne bi se začudio ako u Americi ponovo krene lov na vještice u ovom slučaju komuniste !

 3. ljacmu says:

  Amerima treba Pinocet

 4. Ivan Milutinovic says:

  Bravo! Napred komunisti! Smrt fasizmu i kapitalizmu, sloboda narodu!

 5. Onyx 2014 says:

  naslov je definitivno pretjeran

 6. Jovana Nikolić says:

  „Revolucionarna komunistička progresivna radnička partija“ !? Toliko pleonazama? PANDURSKA POSLA :)

 7. Miroslav says:

  Naslov je zaista tendenciozan. Ali moramo priznati da, zemlja koja je nekada predstavljala ideal "demokratije", ostvarivanja "Americkog sna" (kako god to izgledalo), postade kontrolor svetskih ekonomskih tokova... Diktira, uslovljava, ratuje, okupira, diriguje pravila igre... Mislim da ce se na kraju kod njih, zaista, socijalisticka ideja snazno primiti. Ovaj liberalni kapitalizam, koji vode svetski ekonomski mocnici, ustrojstvo drzava i nacin podele profita, se svima polako smucio!

 8. Nikola says:

  Plasili su ih 70 godina komunizmom, pa pokusavaju ponovo!

 9. Nikola says:

  Plasili su ih 70 godina komunizmom, pa pokusavaju ponovo! Za vlastitu brutalnost i bolest okrivljuju sacicu "komunista". "Mocni" i lazljivi ameri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *