ПАНИКА У НЕМАЧКОЈ: Ултрадесничари се припремају за грађански рат! ВЕРУЈУ ДА ЋЕ ДОЋИ ДО „КОЛАПСА ДРЖАВЕ“

PANIKA U NEMAČKOJ: Ultradesničari se pripremaju za građanski rat! VERUJU DA ĆE DOĆI DO „KOLAPSA DRŽAVE“

30 aprila 2019

Nemački ultranacionalisti veruju da će doći do građanskog rata i da će tada nastupiti smrt države, pa zbog toga treniraju i obučavaju se da rukuju vatrenim oružjem i eksplozivom, upozorila je lokalna služba bezbednosti.

Nemačka obaveštajna služba, upozorila je sve na jačanje i organizovanje krajnje desnice iz podzemlja, prenosi Die Welt.

Obaveštajna služba je uradila izveštaj u kome poziva na pojani nadzor takozvanih onih „koji se spremaju za navodne apokaliptične scenarije“.Ovi ljudi prikupljaju vatreno oružje i druge zalihe kako bi bili spremni za navodni građanski rat, ili „strah od kolapsa javnog reda“ u Nemačkoj.

„Pokret prepera“, koji se prvi put pojavio u SAD-u, odavno je posvećen traženju načina da se preživi, pa tako gomilaju zalihe hrane, municije, lekova i slično, koji im koristili u slučaju sudnjeg dana.

Takođe, postoji i alarmantan broj ekstremista koji su bi mogli da planiraju napade, koji bi mogli da uključuju i eksplozivne naprave. Oni su naime, deo ovih grupa tek nekoliko meseci, a pre nego tšo su se priključili ekstremističkim grupama nisu bili poznati bezbednosnoj agenciji.

Nemački nacionalisti se obično radikalizuju putem društvenih mreža, gde uglavnom domiraju teme o širenju islama i prilivu migranata.

Međutim, teroristički činovi krajnje desnice ostaju slabo organizovani, jer postoje razlike između planiranja i stvarnosti.

Ipak neki političari kažu da je krajnja desnica sve veća pretnja javnoj bezbednosti.

Ovo nije prvi put da su nemačke vlasti zabrinute zbog ekstremizma krajnje desnice. Prošle godine policija je izvšila hapšenje osumnjičenih ultranacionalista kjoi su planirali napade na migrante i ljude koji imaju drugačije političke stavove.

(Telegraf)

KOMENTARI3 komentara

  1. petrovgrad says:

    Kakav sukob u Nemačkoj, pa ima Muhamedanci da ih pojedu neosoljene. Nemci, koji Nemci. Nema od Germana ništa, ni omladine, ni snage, ni ničega. Mali je to procenat i snaga.

  2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Pa i trebate da nestanete, vi ste tumor Sveta, vaša propast sreća je za Svet. ŠTO PRE !!!

  3. milorad2 says:

    "ultra desničari" u nemačkoj i ostale slične političke ili terorističke grupe su pod direktnom organizacionom kontrolom iz londona i vašingtona.Oni se ne naoružavaju zbog kolapsa države, nego da bi je srušili, ako zatreba državni udar u nemačkoj i ako nemci nastave da kupuju ruski gas:)Anglosaksonci misle da mogu da copy-paste urade sve akcije državnih udara koje su tako dugo uvežbavali po južnoj americi i u evropi ali mislim da su se malo više zaigrali.Biće teškog loma sada po nemačkoj ,francuskoj italiji i španiji, sve četiri države su pod direktnim napadom atlantskog pakta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *