ПАО ДОГОВОР СИРИЈЕ И ИРАНА: Почиње велика акција, САДА БИ МОГАО ПОЧЕТИ И ВЕЛИКИ РАТ

PAO DOGOVOR SIRIJE I IRANA: Počinje velika akcija, SADA BI MOGAO POČETI I VELIKI RAT

28 juna 2020

Sirijski politički i vojni ekspert Ala Al-Asfari rekao je da naredni period možemo biti svedoci sirijske i iranske eskalacije protiv Sjedinjenih Država u Siriji.

Al-Asfari je rekao u nedelju da poseta zapovednika iranskih snaga Kuds-a Ismaila Ganija sirijskom gradu Albukamalu ukazuje na dolazak nove eskalacije.Al-Asfari je rekao da je „poseta komandanta snaga Kudsa Siriji došla na zahtev Teherana“, napominjući da je Damask pristao da primi iranskog komandanta.

Sirijski stručnjak je nastavio: „Poseta iranskog zapovednika snaga Kudsa Siriji izraz je iranske podrške Siriji u njenom ratu protiv terorističke organizacije ID (Islamska Država), koja je slomila leđa na sirijskim teritorijama, uprkos podršci Amerike i Izraela. “

Al-Asfari je istakao da su odmah nakon posete izraelske vazduhoplovne snage brzo bombardovale mesta koja pripadaju Sirijskoj arapskoj vojsci (SAA) u Deir el Zoru.

Iranski mediji u subotu naveče objavili su sliku iranskog zapovednika tokom njegove posete sirijskom gradu Albukamalu.

„Na osnovu činjenice da SAD i cionistički (jevrejski) entitet stoje iza ID-a, moguće je sa sigurnošću reći da njihove zavere nisu gotove“, rekao je Gani, a prenosi Iranska novinska agencija Tasnim.

Gani je potvrdio da će „završiti marš mučenika i generala Kasema Solejmanija“.

Zapovjednik iranskih snaga Kuds naglasio je da smo „mi ljubitelji borbe i naš moral je razlog za neuspeh Amerike i Izraela i uklanjanje ostataka Islmakse Države.“

KOMENTARI2 komentara

  1. Archelay says:

    ...pretnja Trampu da bi se okanuo svog posla?Hajde burazeru,zakoci jer dolare i delje su kuca bez temelje tako da ces zavrsiti prstom u usta.I Duboko drzavljanima je jasno sta se njima desava tako da hvatajuci se za slamku traze i makovo zrno.

  2. uddu says:

    Smirite se,i jedni i drugi,nemojte da krenete u vaše samouništenje !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *