ПАПА: Свет улази у Трећи светски рат!

PAPA: Svet ulazi u Treći svetski rat!

7 juna 2015

VATICAN-RELIGION-POPE-ASSUMPTIONRimski papa Francisko, prilikom posete glavnom gradu Federacije Bosne i Hercegovine, izjavio je da „neki namerno prave atmosferu svetskog rata“.

On je osudio takvu globalnu politiku i istakao da se „svet etapno uvodi u Treći svetski rat“.

„U kontekstu globalne komunikacije mi osećamo i vidimo atmosferu svetskog sukoba.“ – kaže papa i dodaje da to „neki rade namerno i planski“.

Papa je uputio poruke mira, a simbolično je i pustio golubice sa zvaničnicima BiH. Na stadionu Koševo je dočekan od ogromnog broja vernika, a smatra se da je bilo preko 65 hiljada ljudi.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. 1 izuzetno dobar čovek says:

  on ko one kurabe za mis sveta,puna usta neiskrenih lepih želja za mir u svetu i morala, a zaobilazi da direktno kaže ko su ti "neki" koji prave atmosferu rata u svetu i šta njegova organizacija i on sam imaju osim verbalnog blebetanja o moralu i nedefinisanja zlobe sa ulogom u prethodnim ratovima i budući ratovima.

 2. Miticus says:

  Pa bas se nesto ne bih slozio sa tobom oko Cece i to kako je sve kitis (majka nacije, trte-mrte)... Da je nije Arkan preoteo od onog muslimanskog mafijasa (preotimanje zenski je dokaz dominacije nad suparnikom u ovom slucaju mafijaskog), u koga je Ceca bila zaljubljena "do usiju" i koga i sada verovatno voli, pevala bi ona pesme o Bosni, Aliji..., ali kako se stvar promenila, ona je "slegla" pa sad na sva usta peva o Srbiji, srptvu..., ponavlja stalno da voli Zeljka (koja to zena, koja iskreno voli, kaze da voli?). Inace, procitah jutros da si napravila gibanicu, rekoh da ti sad odgovorim, ta vest je "otisla". Danas retko ko ume da napravi dobru gibanicu, pa rekoh, dok se ne uverim..., ne verujem mnogo recima. Pitam: kako bih mogao da probam ja tu gibanicu? Ako se hvalis kuvarskim umecem, boljeg eksperta za to nemas od mene.

 3. Apis says:

  PAPA PANTELIJA JE BIO JASAN. DOŠAO JE DA OBJAVI RAT NA MESTU GDE JE GAVRO PUCAO NA AŽDAJU. ČOVEK ZNA JER VATIKANSKI MOZGOVI SU VODEĆI KREATORI SVIH RATOVA.

 4. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  ...i pihtije, i sarmu, i umem i sira da siri, i kajmaka da kajmačim, i da pletem, heklam, vezem......

 5. Mila says:

  Da, Papa Franja od kada je izabran imao je dva peha,ide i drugi,kraj.Prvi je bio kad je izabran za Papau grom je opalio u dimnjak kapele u kojoj su ga izabrali, sada u Sarajevu mu je palica na koju se Pape postapaju pukla. Losi znaci.

 6. Miticus says:

  Postovana Gago (my dear lady) Nemas potrebe vise da me pitas sta volim, kad si vec nabrojala (proja barenica sa mlekom mi je energetska hrana. Ko to nije jeo, taj je ili kegav ili metiljav ili ima neku falinku sto ni becki lekari ne mogu da mu iznadju). Nego, mislim da bi bilo lepo i neces pogresiti ako mi se javis na fejsbuk sa porukom (Miticus Boyanius), pa da nastavimo caskanje, ovako javno ne ide, pomislice narod svasta i ima da se krsti, kakvih sve na internetu ima... P.S. Po nacinu pisanja i ostalog, mislim da cak zivimo blizu, u istom kraju Srbije. Siguran sam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *