PAT BJUKENEN: Zapad je postao Gomora, Bog je na strani Vladimira Putina

PAT BJUKENEN: Zapad je postao Gomora, Bog je na strani Vladimira Putina

21 октобра 2014

n_67127_1 PutinKonzervativni američki političar Pat Bjukenen, bivši republikanski kandidat sa predsednika SAD, tvrdi da je Bog na strani predsednika Rusije Vladimira Putina.

U kolumni objavljenoj na jednom konzervativnom sajtu Bjukenen je napisao da je Zapad postao Gomora, a Rusija je „treći Rim“, piše Dejli mejl.

„Putin je zastavu Rusije čvrsto zario na strani tradicionalnog hrišćanstva“, napisao je Bjukenen, jastreb američke politike.

On smatra da je Zapad postao izvor svakog zla kao što su prihvatanje homoseksualnih brakova, abortusa i obožavanja đavola.

„Mnoge evro-atlantske zemlje udaljile su se od svojih korena, između ostalog i od hrišćanskih vrednosti“, podseća Bjukenen na nedavnu Putinovu izjavu.

„Vodi se politika koja izjednačava porodicu s više dece sa homoseksualnim zajednicama, veru u Boga sa verom u Satanu. Ovo je put u propast“, kazao je Putin.

Bjukenen se slaže i tvrdi da je rusko preuzimanje Krima deo božanskog plana. „Vladimir Putin tačno zna šta radi“, tvrdi Bjukenen i dodaje da je „Moskva Božji grad današnjice i centar kontrareformacije protiv novog paganizma.“

Prestonica Rusije je baza iz koje će se povesti „kulturni, društveni, moralni rat“ protiv Zapada.

„Kapitulacija Zapada pred seksualnom revolucijom i lakim razvodima, neobuzdanim promiskuitetom, pornografijom, homoseksualnošću, feminizmom, abortusom, istopolnim brakovima, eutanazijom, asistiranim samoubistvom“, nabraja Bjukenen zla protiv kojih se Putin bori.

„Po Putinovim rečima, uloga Rusije je da spreči sunovrat u haos tame i povratak u primitivno stanje“, navodi Bjukenen. Ruska „zastava je čvrsto usađena u zemlju“ i podrazumeva „zabranu homoseksualne propagande, zabrana reklamiranja abortusa, zabrana abortusa posle trećeg meseca i zabranu vređanja uverenja vernika“.

(Vestinet)

KOMENTARI4 коментара

 1. Lena says:

  Живео Путин! Бог је уз њега,од запада потиче само зло. Боже уништи све што је лоше,дозволи једном да живимо у миру.

 2. miloš says:

  Dao Bog da barem neko na zapadu progleda !

 3. Robert Lucas says:

  Пет Бјукенен ти си тако у праву.

 4. Соломон says:

  НЕ ОТКАЖУВАЈТЕ ОД МАЈКА РУСИЈА-Запишано е во книгата на ВАНГА јасновидкатаЌ Тоа важи за Македонија, Бугарија, Србија и Полска, Молдавија, Украина и сите други словенски држави.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u