Патријарх Иринеј позвао Србе у Републици Српској да „чувају Додика“

Patrijarh Irinej pozvao Srbe u Republici Srpskoj da „čuvaju Dodika“

27 oktobra 2017

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej poručio je danas građanima Republike Srpske da budu složni i čuvaju Srpsku jer je to jedini način da srpski narod opstane.

„Poručio bih našoj braći u Republici Srpskoj – čuvajte Republiku Srpsku i onoga koji je danas vodi i predstavlja narod Srpske. To je jedini način da opstanemo. Bez toga, nije nam sigurna budućnost. Samo u slozi i zajednici nam je sigurno da opstanemo“, rekao je patrijarh Irinej.

(Srna/BN TV)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Vaskrsli Pavle says:

    Ne, jedini način da opstanemo po predanju prethodnog patrijarha Pavla bilo je da održimo veru i ljubav u Gospodu našem i Spasitelju IIsusu Hristu. Ako smo i stradalački narod neka to bude za ime Hrista, jer ako je i progonstvo i smrt radi Hrista, o pravednom Božijem carstvu imamo život večni. Carstvo Očevo je carstvo Sina Njegovog na zemlji koje će se uspostaviti za večna vremena Njegovim ponovnim dolaskom. Zar nismo čitali:"Nahrani svog neprijatelja, okreni i drugi obraz .. ko ti uzme ti mu još podaj." Jer će to o pravednom carstvu biti pepeo na glavi neprijatelja koji će tek tada goreti od sramote. Prosledite ovo pat. Irineju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *