ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ У ТЕШКОМ СТАЊУ

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ У ТЕШКОМ СТАЊУ

19 новембра 2020

Патријарх српски Иринеј налази се у тешком здравственом стању, а лекари чине све што је у њиховој моћи како би га стабилизовали.

Патријарх је тренутно прикључен на апрате за одржавање рада виталних органа.

Конзилијум лекара Војно-медицинске болнице Карабурма, потмогнут колегама из Русије од 3.50 ноћас се бори за патријарха Иринеја.

KOMENTARI16 коментара

 1. šiško says:

  Koga li su smislili da nam postave za novog patrijarha? Mora da je neko ko će nam zapržiti čorbu. Držite se, Srbi!

  • Pendrek says:

   ....e upravo sam i ja to razmisljao koga ce da nam uvale.Sigurno nekoga koji je papista ili unijatskog stava.

   • Gospodi Pomiluj says:

    Ne mora papista, dovoljno je da to bude Kačevenda (provereni Gej). Gejevi i gejše su sada tako moderni, pa će privući više mladih ka veri.

    • Pravda says:

     A onaj tajkun koji je sad u njemackoj vladika?

  • Veliki brat says:

   Ne bi bilo tako da su se svi pridržavali zdravstvenih mjera u Podgorici.

  • Gospodi Pomiluj says:

   Da, ali zašto je onda Irinej i u rukama lekara? Nedostatak vere u Božije ruke?

 2. Gagi says:

  Verovatno se vec uveliko prave kombinacije i planovi. Nagledacemo se i naslusati sledecih meseci svega i svacega. Sada kada su im vrata otvorena, unijati ce se svim silama boriti da ovladaju i zasednu na tron SPC. Ostalo je jos da okupiraju taj poslednji svetionik Srpstva i onda su posao zavrsili. Zbog toga se u poslednje vreme instaliraju vatikanski spijuni u regionu, nista nije slucajno i bezazleno.

  • Gospodi Pomiluj says:

   Da, pa zar je Irinej bio protiv unijata? On je odlazio kod Franje na zajedničku molitvu u sikstinskoj kapeli i tamo u šoku nije uspevao pravilno da se prekrsti. Kako smo okrivili zapadnu crkvu za jeres još od 11 veka, zabranjene su nam zajedničke molitve sa jereticima.

   • Zorana says:

    Bas tako. A i ovu izdjanicku vlast je podrzavao do kraja. Ko god nam dodje kao novi udbaski patrijarh, necemo osetiti razliku. Moze i ucic da se ustolici.

 3. Cp6a says:

  Срби, православци, молимо се за здравље нашег патријарха. Од осталих очекујем коректност и коментаре без тешких речи.

  • Риста says:

   Не прави се Тоша и не намећи Србима православцима хумане ватиканске правде. Не пролазиш више са твојим лажним ватиканским коректно политичким хуманизмом. Ти си рођак са СЗО лекарима и твоје мишљење је ватиканско политички коректно. Ти си присталица корона пандемије, присталица мучења људи и већ месецима просипаш политичко коректне изјаве. Као, то си хуманих схватања али си поборник затварања људи у кућне логоре. Имаш потпуно искривљен мозак и из њега не може доћи ништа исправно. Да ти неки рођак лекар не зарађује паре мучећи већ покојног патријарха са одржавањем живота? Није то одржавање живота, него продужавање агоније ради зарађивања пара али теби то некако паше па си повукао православно слово да испаднеш паметан. Чист гебелсовски рад. Не би га нико ни запљуно ни хвалио ни кудио, него би ми Срби само молили Бога да на миру умре, али твоји крона глобални лекари му то не дају, него ће га сецкати парче по парче само да што дуже умире и да што више пара намлате. А онда ће га на крају у мртвачници скрпити и саставити ко франкештајна и приказати народу мртво нашминкано лице. А умреће у двоструким боловима. Ај Србо не .... више, мајке ти. Не ради се о Ристама, јер они не дохватају далеко, него се ради о твојим корона лекарима који немају милости и без речи раде шта хоће али ту су Србе да их подржавају и "смирују" Србе православце. Закаснио си.

  • Gospodi Pomiluj says:

   Teška reč je da danas neko može uopšte da bude zdrav i pored svih naših molitvi. U Hristovo vreme za svako bolesno telo smatralo se da ima u sebi nešto od bolesnog duha, pa su Duhom Božijim lečili celog čoveka. Zar ne bi trebalo crkvene starešine da se okupe i pomažu ga uljem i izreknu molitvu te ga ozdrave? Tako piše u Svetom Pismu da treba činiti. Nećete ga valjda na respirator da mu usisa dušu.

 4. Риста says:

  Шта - доћи ће унијати после њега? Па он је унијата. Када је Патријарх Павле био у болници, овај тип је покушао да га наследи за живота. Унијатска посла. Сада поставите новог ватиканског патријарха док је овај у болници и ништа се неће променити. Он је сасвим доста урадио да разбије СПЦ врх и ништа ново се неће догодити. Зато више не идем у цркву, не признајем ове мерцедес папске патриајрхе и мерцедес попове и немо ми сад градите свеца од овог унијате. СПЦ је већ разбијена. Само ће слепи српски народ опет поштовати следећег ватиканског патријарха. Тако се постаје Хрват. Ускоро ће сви верници Срби почети да се крсте левом руком и тешко Ристама. По обичају, БИЗНИС лекари се боре да спрече крај живота. То је против Божијих правила и потпуно без везе, непотребно и само додатно муче човека. Пустите га да бар умре на миру и не давите човека који умире. Колико лове узимају лекари? Сваки дан 10 хиљада евра и зато га муче и одржавају у животу само да би паре узимали. А по свим законима природе живота и смрти, тај човек је већ мртав. Поставите 5 старих баба око њега и оне ће га испратити на прави начин и по Божјим правилима и неће наплатити ни једну пару а он ће имати само обичне смртне болове без лекарских додатних тортура "одржавања живота". То одржавање живота бих Законом забранио и сваку лекарску лопурду која би покушала да заради паре мучећи самртнике, стрељао бих без милости. Тај систем је најпрљавији систем за прављење пара који су људи икад осмислили. Наше бабе то не наплаћују и не муче човека на самртном часу него следе Божији пут. Нек му Бог да вечни мир и нека му скрати муке и нек умре што пре да га ови Менгеловци не муче месецима и годинама. Дајте тим лешинарима 1 милион евра да га пусте да на миру умре. Он сада нема појма шта му раде и нема шансе да проговори и да га неко чује и помогне му. Лекари то неће дозволити јер ти велики људи на крају живота њима доносе милионе евра а све под заштитом хуманости. Нема ту ни трага од хуманости. То је убијање човек који умире а има одакле да плати. Систем СЗО и систем ГЗО. Глобална Здравствена Организација. Све што је глобално данас је у ствари злочин према људима. Ту спада и туризам глобале, само људи волу да мастурбирају по смрдљивим мотелским собама света.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u