ПАТРИЈАРХ КИРИЛ потписао петицију за забрану абортуса!

PATRIJARH KIRIL potpisao peticiju za zabranu abortusa!

28 septembra 2016

1044741075-kiril-patriarch-34

Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril potpisao je peticiju za usvajanje zakona protiv abortusa u Rusiji, saopštila je na svom sajtu Moskovska Patrijaršija.

Tekst peticije je usaglašen sa Komisijom Patrijarašije za porodična pitanja i zaštitu materinstva i dece, navodi agencija Tass.

Autori peticije su protiv abortusa jer ga opisuju kao legalno ubistvo nerođene dece, i traže da embrion bude priznat kao ljudsko biće čiji bi život trebalo da bude zaštićen zakonom, navodi Tass.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Svetislav says:

    Jedino zabrana abortusa može spasiti Pravoslavne od "bele kuge"! Mnogi će reći da će se to raditi tajno kao u doba kad je to bilo "sramota" itd., ali ipak većina dece koja su unapred bila osuđena da umru su se rodila. Danas kod Srba je nemoral kao iz doba sodome i gomore, a "moderne" metode rešavanja od "neželjenog" novog života. Plus nove metode za kasno zaćeče su odmogle koliko i pomogle, jer se stvorio "komfor" da se rađanje "željene" dece odgodi i osloni na tehnologiju, a to je sve izmišljeno i da se smanji populacija "neželjenih" naroda!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *