ПАТРИЈАРХ КИРИЛ потписао петицију за забрану абортуса!

ПАТРИЈАРХ КИРИЛ потписао петицију за забрану абортуса!

28 септембра 2016

1044741075-kiril-patriarch-34

Патријарх московски и целе Русије Кирил потписао је петицију за усвајање закона против абортуса у Русији, саопштила је на свом сајту Московска Патријаршија.

Текст петиције је усаглашен са Комисијом Патријарашије за породична питања и заштиту материнства и деце, наводи агенција Тасс.

Аутори петиције су против абортуса јер га описују као легално убиство нерођене деце, и траже да ембрион буде признат као људско биће чији би живот требало да буде заштићен законом, наводи Тасс.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Svetislav says:

    Једино забрана абортуса може спасити Православне од "беле куге"! Многи ће рећи да ће се то радити тајно као у доба кад је то било "срамота" итд., али ипак већина деце која су унапред била осуђена да умру су се родила. Данас код Срба је неморал као из доба содоме и гоморе, а "модерне" методе решавања од "нежељеног" новог живота. Плус нове методе за касно заћече су одмогле колико и помогле, јер се створио "комфор" да се рађање "жељене" деце одгоди и ослони на технологију, а то је све измишљено и да се смањи популација "нежељених" народа!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u