ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ није хтео да дође на сахрану ЗОРАНА ЂИНЂИЋА!

PATRIJARH PAVLE nije hteo da dođe na sahranu ZORANA ĐINĐIĆA!

12 marta 2019

Na danšnji dan pre 16 godina ubijen je premijer Zoran Đinđić.

Đinđić je ubijen 12. marta 2003. godine na ulazu u zgradu Vlade Srbije. pre toga više puta je na njega pokušan atentat, a naročito je u sećanju onaj pokušaj ubistva premijera kod tadašnje hale „Limes“, kada je pripadnik zemunskog klana Dejan Milenković Bagzi kamionom poprečio put koloni vozila u kojoj se nalazio Zoran Đinđić.Patrijarh srpski Pavle i članovi Svetog arhijerejskog sinoda posetili su 12. marta uveče porodicu preminulog Đinđića i izjavili saučešće.

Mitropolit Amfilohije rekao je da 2003. godine njegova svetost patrijarh SPC Pavle nije hteo da prisustvuje Đinđićevoj sahrani.

– Među nama rečeno, patrijarh Pavle nije hteo da prisustvuje sahrani Đinđića – rekao je tom prilikom Amflohije u intervjuu podgoričkoj televiziji Atlas.

Mitropolit Amfilohije je na Đinđićevoj sahrani rekao da „ko potegne mač, od mača će stradati“.

KOMENTARI12 komentara

 1. Rale says:

  Antihristu vernik ne ide na sahranu.

 2. Vesko says:

  Dobio je sto je zasluzio! 100% Tragedija srpskog naroda sto nasi vladari pricaju jedno dok ne dodu na vlast a onda pocnu da rade potpuno suprotno, idu na to da nam namecu rijesenja za koja nisu dobili mandat, i okrenuti su nasim istorijskim dzelatima na Zapadu sa kojima diluju posteno a sa nama neiskreno. I onda se neki cude vidi kako se srpski narod brutalno obracunava sa svojim kraljevima i vladarima!! Cvrsto vjerujem da sve dok se to ponavalja da ce se takvi obracuni protiv vladara nastaviti. Niko nije jaci od naroda, ni drzava, ni vojska, ni sve sluzbe svijeta zajedno. Niko!

 3. rajko says:

  Džaba krečite i mažete već godinama. Vaš murat maniti ne može dobiti više ni jedan poen pa makar Djindjića ocrnili kao crnog djavola. Nema te sile koja vama i muratu može pomoći. Gotovo je, pročitan je do kraja. Izdajnik do kosti kakvog ova zemlja nikad dosad nije imala, a nije da ih nije bilo. Ni broz nije bestidnije izdavao i prodavao srpske interese i resurse. Sve je prodao, a ono što nije mogao da proda, gleda da uništi. I zato ga većina naroda mrzi kao najgoreg tvora.

  • Če says:

   Kakva blage veze ima... Kao da bi eko zakukao da ovaj skot prođe kao pomenuti....

  • Dragana says:

   A Đinđić je bio pošten? Zašto žena mu, ne napusti tuđu kuću, za početak?!

 4. Pijandurista says:

  Ja bih otisao da mu ispolivam grob rakijom koju cu da procistim kroz bubrege.

 5. Djoka Brica says:

  Bio jedan obican bitanga i BND ov covek. A sada komu klati kosti.

 6. samostalan says:

  Sotoni se na sahranu ne ide.

 7. Dardanian says:

  Od A Karadjordjevića, koji je izbacio Srbiju kroz prozor na letu za Jugoslaviju, izdao Žrnov, (Avalu-Avalon) do Tita koji je skinuo skalp Srbiji i izvršio generalni remont srbskog mozga, posle čega više ništa nije bilo isto, pa nadalje do S Miloševića, koji je u dobroj nameri naivno naseo na zapadnu spletku I prikazan kao krivac da bi se iskipovale bombe i napravila baza bez upotrebne dozvole. I na kraju ZDj, koji je, poput Gvaida molio za bombardovanje "svoje" zemlje, negovao mafiju a glumio borbu protiv nje, i sadašnjih "vladalac a" medijskim okupacionnim formacijama ... Svi imaju jedan zajednički detalj: "pojavili" su se IZNENADA, NEOČEKIVANO, uglavnom iz Britanija, Amerike, Nemačke... Nekako, nijednom nismo zaokružili nekog našeg domoroca,sa doktorskim diplomom, koji je živeo ceo vek u Srbiji i medju Srbima, nego i s k lj u č i v o anonimuse o kojima ni danas ne znamo ništa ili bar cijelu istinu.k o i n c i d e n c i j a? Ni danas, 85 godina posle,n i k o ali baš n i k o da se zapita zašto je Karadjordjević srušio najstariju evropsku tvrdjavu Žrnov na istoimenom brdu tzv. AVALI. Možda je tu odgovor.

  • Če says:

   Bravo majstore... Objasnio si

  • Dragana says:

   Zato što su Englezi prisvojili Avalon i Artura, koji je iz Srbske plejade vitezova okruglog stola. Šta Englezi imaju svoje, kad sve pokraše iz muzeja širom sveta?! Alek i tatu su englezi postavili nemaju veze sa Karađorđem.

 8. Zaliv says:

  Strani agent koji je dosao na vlast, ali svi oni su mala deca naspram onog Tita koji nas je UPROPASTIO vise no Turci za 345god

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *