ПАТРУШЕВ ПОНУДИО ВУЧИЋУ оно што желе сви Срби!

PATRUŠEV PONUDIO VUČIĆU ono što žele svi Srbi!

27 oktobra 2016

114166_vucic-patrusev1_f

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev poručio je tokom razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem da je Rusija spremna na blisku saradnju sa Srbijom, da pomogne u modernizaciji njenih odbrambenih sredstava, kao i da pruži političku podršku očuvanju integriteta i suvereniteta Republike Srbije.

Dvojica sagovornika zaključila su da Republika Srbija i Ruska Federacija neguju i dalje unapređuju prijateljske odnose u različitim sferama društvenog života.

Vučić i Patrušev razmenili su stavove o ključnim globalnim, ali i pitanjima iz regiona Zapadnog Balkana, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za odnose sa medijima.

U saopštenju je precizirano da je premijer Vučić ponovio nedvosmislen stav Srbije da čuva i štiti princip vojne neutralnosti.
Patrušev je istakao da je Rusija spremna na blisku saradnju sa Srbijom, da pomogne u modernizaciji njenih odbrambenih sredstava, kao i da pruža političku podršku očuvanju integriteta i suvereniteta Republike Srbije.

Takođe, na sastanku je konstatovano da službe bezbednosti Srbije i Ruske Federacije ostvaruju dobru saradnju.

(Informer)

KOMENTARI4 komentara

 1. Realno says:

  Ponudio budali!

 2. Sremac says:

  Opet tekst iz informera!

  • kuruz strave says:

   I HITLER JE PRIČAO PONEKAD ISTINU...PA JASNO JE DA RUSI OVAKO ČESTO NE DOLAZE U ŠOPING U BG NEGO BAŠ U VEZI OVOGA,A TO JE SVAKOM SRBINU JASNO, A TEBI ŠTA SI- TVOJ PROBLEM.

 3. ***** says:

  heheeee,bilo je zavrtanja vucicevih usiju.Sa starijim bratom nema cile-mile,nego samo dobronamerne pljuske i nesto bolnije zavrtanje usiju,uz konstantno zatezanje kravate okacene o vratu...cisto da istakne "lepotu" krupnih zacaklenih ociju,hahahahahaaaaaaa...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *