ПЕЛОСИ себе назвала „ХЛАДНОКРВНИМ РЕПТИЛОМ“

PELOSI sebe nazvala „HLADNOKRVNIM REPTILOM“

15 septembra 2023

BIVŠA spikerka donjeg doma američkog Kongresa Nensi Pelosi (83) sebe je nazvala „hladnokrvnim reptilom“.

„Nisam bespomoćna beba. Ja sam više hladnokrvni reptil. Doći ću i pobediti na izborima“, rekla je Pelosi CNN.Najavila je da će pokušati da na izborima u 2024-te ponovo uđe u Kongres 2024. godine.

Kandidovaće se u San Francisku koji je u Predstavničkom domu zastupala više od 35 godina.

Pelosi je bila lider demokrata od 2003. godine, nakon čega je godinu dana bila parlamentarni koordinator svoje stranke.

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad5 says:

    pelosi je udarena,narcisoidna baba pohlepna na slavu....jasno je da sem malog broja izuzetnih intelektualaca ili jednostavno vitalnih ljudi velika većina posle 75 god.NIJE SPOSOBNA za takve funkcije---to znaju u korporpacjama i laskaju, finansiraju i promovišu ostarele podetinjile političare, jer bi jako sumnjivo bilo da kandiduju klinca od 5 god. za predsednika amerike...gerijatrija će lansirati bombe jer su nesposobni da procene stvarnu težinu te gluposti ili kontempliraju druge načine rešavanja kriznih situacija, i slušaće "tutore"....njih zovu danas "savetnicima" u beloj kući...u suštini ameriku vode bezlični birokratski "savetnici" zaposleni u vrhu vlasti preko veze i bez ikakave kontrole ili daleko bilo izbora,i,takodje bez ikakve odgovornosti...oni samo "savetuju " bajdena a bajden je kriv ako pritisne dugme:)..to je igra koja se danas igra i to je vrlo opasna igra,ZA NAS, ne za SAVETNIKE...

  2. milos says:

    i u pravu je stara je ko reptil, a tramp ce da je oladi..

  3. Gagi says:

    Imaju ameri te neke njihove "prestizne" konspirativne organizacije. Lobanju i kosti, masone i svakakvu neradnicku bulumentu koja je programirana da vlada bez trunke rada i zalaganja. Ima toga i kod nas, lopovima i neradnicima je potrebna cvrsta organizacija da bi opstali, odlicno to znaju. Svi se medjusobno mrze iz dna duse ali ostaju cvrsto organizovani u kriminalu i pljackanju "svog" naroda. Najgore od svega toga je, sto im se pridruzio i "nas" "duhovni" deo drustva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *