Pendrekušu iz Kanade pošaljimo među ciganomrsce, fašiste, naciste, lopove, licemere i gadove

Pendrekušu iz Kanade pošaljimo među ciganomrsce, fašiste, naciste, lopove, licemere i gadove

20 marta 2013

VedranaRudanPiše: Vedrana Rudan

Zašto svi za onu Ružu govore kako je napala Srbe u Hrvatskoj i poručila im da je Hrvatska zemlja za Hrvate, a ostali su ovdje „gosti“. A di je pogrišila? Krenimo od Srba. Zašto bi netko, pa makar to bila Pendrekuša iz Kanade, napao Srbe u Hrvatskoj kad Srba u Hrvatskoj ima samo u tragovima. Očišćeni su Olujom onako kako se Domestosom čisti zahodska školjka. Ovo nešto sitno srpsko smije na teveu jednom godišnje reći, Hristos se rodi, i to bi bilo to.

Ajmo na Slovence. Da li su oni kod nas „gosti“ na koje se okomila Pendrekuša? Moram reći da znam da je ružno nekoga nazivati Pendrekušom iz Kanade, ali mi mora biti oprošteno. Ja sam čista Hrvatica. Svi su moji od stoljeća sedmog Hrvati, neki od mojih predaka bile su ugledne ustaše. Zato ne podnosim milicajku koja je iz Kanade došla na gostovanje u Hrvatsku i još su joj dali imunitet?

Da se vratim Slovencima. Naravno da je i onih deset Slovenaca koji povremeno zapjevaju „Na Gorenjskem je sletno“ ovdje samo na proputovanju. Nije ona ženska mislila ni na Talijane. Još za vrijeme onog rata naši su preci pobacali mačkoždere u fojbe, ovi koji su ostali smiju u svom klubu pjevati „La Montanara“. Lijepa pjesma iako je „U boj, u boj“ meni mnogo ljepša.

Pendrekuši nisu na umu bili ni crnci. Jedini crnac koji živi u Hrvatskoj i malo nam kvari raspoloženje je onaj iz „Večernje škole“. Oprostite, ima nešto malo Cigana. Neće ni oni dugo!  Ne smiju ulaziti u naše škole. Do starog željeza, bakrene žice i plastičnih boca mogu samo preko hrvatskih leševa. Posao smetlara ne mogu dobiti jer na njega čeka milijun Hrvata. Riješit ćemo mi uskoro konačno i cigansko pitanje.

Jako me veseli što na ovim nekad našim prostorima Ciganin može dobiti stalan posao jedino ako se iz Berlina vrati sa srebrnim medvjedom. Srećom u Hrvatskoj cigani ne glume u filmovima a ni hrvatski filmovi ne dobivaju medvjede pa smo i tu bez brige.

Sve je oko manjina u Hrvatskoj jasno da ne može biti jasnije. Što je onda Pendrekuša htjela reći? Tko su u Hrvatskoj „gosti“? Zastupnici uvaženoj, ha, ha, ha, ha, oslobodi me bože kanadskih zastupnica, smetaju Hrvati. Oni kojima je mrzak fašizam i bolesnici koji misle da su svi ljudi ljudska bića ma kojoj naciji pripadali, ma koje boje kože bili.

Nisam među njima. Neka nam vječno živi čista Hrvatska! Za Domestos spremni!  Da ja odlučujem postrožila bih kriterije. Ne bi meni ovdje otvarala labrnju došljakinja koja bolje govori engleski nego hrvatski. Ne, ne i ne! Marš van iz Hrvatske, gošćo jedna!

Pitate me kamo da šutnemo tu mješanku? Odgovor je samo jedan. Pošaljimo ju među ciganomrsce, fašiste, naciste, lopove, licemjere i gadove. Neka Ruža ode u Evropski parlament!

(Index.hr – Zagreb)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *