PENTAGON OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK! Ratna mornarica zabeležila kako NLO uranja u Tihi okean! (VIDEO)

PENTAGON OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK! Ratna mornarica zabeležila kako NLO uranja u Tihi okean! (VIDEO)

15 maja 2021

Nedavno objavljeni snimak misterioznog letećeg objekta, koji je nastao u blizini obale Kalifornije, je autentičan, potvrdilo je američko ministarstvo odbrane.

Pentagon je naveo da je snimak loptastog objekta zabeležen sa jednog od ratnih brodova mornarice i da je istraga u toku.

Snimak je objavio poznati američki filmski umetnik Džeremi Korbel. Na zrnastom snimku načinjenom infracrvenom kamerom, vidi se okrugli objekat kako lebdi iznad okeana pre nego što padne u vodu.

Nedugo pošto je video počeo da cirkuliše društvenim mrežama, iz Pentagona su potvrdili njegovu autentičnost.

​- Mogu da potvrdim da je video snimio pripadnik mornarice i da je u toku istraga o tom slučaju – saopštila je Susan Gof, portparolka mornarice.

Istragu o ovom slučaju vodi specijalna grupa za neidentifikovane fenomene u vazduhu (UAPTF) formirana kao deo obaveštajnih struktura Pentagona.

Na snimku se čuju i glasovi mornara, koji su veoma iznenađeni onim što vide, a jedan od njih govori drugom da zabeleži mesto gde je objekat pao u okean.

Džeremi Korbel, koji se pored umetnosti, bavi i pravljenjem dokumentaraca o NLO, tvrdi da je video snimljen blizu San Dijega 2019. godine. Kako kaže, snimak je nastao u komandnom centru ratnog broda „Omaha“.

On je objavio i navodne zapisnike sa vojnog sastanka o tom pitanju, na kojima se vidi da su pokušaji da se olupina objekta nađe u vodi posle pada bili bezuspešni, prenosi RT.

Pentagon je ranije saopštio da je ukinuo svoj program za praćenje NLO, ali je prošle godine, u izveštaju Senatu, objavljeno kako je taj posao nastavilo drugo telo, UAPTF. Senat je tom telu naložio da objavi svoje izveštaje o NLO do juna.

KOMENTARI8 komentara

 1. Rista says:

  Hehe...merički filmski umetnik i originalni snimak!

 2. radmila says:

  I... sta su ucinili svjetski mocnici da ga osujete?

 3. Beli Orao says:

  Neki staru film fantastike još iz doba crno-belog filma!

  • Triglav says:

   tvornica snova neumorno radi i uspava čovečanstvo da se slučajno ne probudi

 4. I Love Jesus says:

  Mi čim se rodimo gledamo kako će kome da napakostimo. To samo dokazuje koliko mi ne znamo dovoljno istine ni o sebi samima a kamoli o malim NLO-ima. Uvek sam voleo da imam tako nešto što može da skakuće po galaksijama i da se spušta na dno mora, izgleda da i mali zeleni to vole i da su napravili takve igračkice. Išli su cika, caka i porinuli se u okean da ih ne bi šašavi americans gađali svojim raketama, očito da su već bili naciljani i "zaključani na nišanu". Kako pobeći ljudskim budalama? Zaroniš da te ne vide i ćaos glupanos! Iz sazvežđa Andromede grupa mladih maturanata se odlučila na malo avanture da provedu kamping vikend na zemaljskoj planeti i odmah su se susreli sa američkom vojnom tehnikom gde god da mrdneš. Otac nebeski ih je lepo upozorio i nije im to dozvolio ali znate "deca su deca". Svod nebeski oglašava slavu Božiju a mirijade mirijada su vojska nebeska koja se ne može izbrojati a Otac naš nebeski ih sve zna i po imenu doziva. Otac naš nebeski nam je poslao sina svog da nam pokaže nauku svoje ljubavi i spasenja u Gospodu Spasitelju - Hristu koji će doći da pravedno vlada, sada pravimo račun bez Krčmara ali kada on dođe svako od nas će dobiti po delima svojim, a koji se kroz Hrista opraše i opravdaše pred Ocem primaju život večni.

 5. Ivke says:

  Polako nas pripremaju na objavu

 6. Isukrst of evil says:

  To demoncine zele da ubede hriscane da postoje vanzemaljci, a ne postoje, postoje samo ljudi, demoncine, i isukrst spasitelj :-))))))))

 7. vanja says:

  Snimak je objavio poznati američki filmski umetnik Džeremi Korbel. Sve je receno ! Amerikanci pripremaju novi holivudski blef. U sezdesetim godinama su snimili simulakrum sletanja na mesec, pa su nakon toga izmislili cisto holivudski scenario "rata zvezda", na sta su Rusi u to doba naseli. Sada nam iz istih kuhinja nude vanzemaljce. Ili se mozda ipak radi o necem sasvim drugom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *