ПЕНТАГОН ПОБЕСНЕО: Русија дестабилизује светски поредак, где је хаос – ту је Москва

PENTAGON POBESNEO: Rusija destabilizuje svetski poredak, gde je haos – tu je Moskva

16 juna 2019

RUSIJA izvlači korist iz haosa u svetu i profitira na tome što se destabilizuje svetski poredak – izjavio Erik Pahon.

Portparol Pentagona, koji prima platu da ovako laže i manipuliše, na istu temu je još dodao:

„Mi pratimo šta Moskva radi po celom svetu. Gde god u svetu vidite neki haos – tamo ćete neizbežno otkriti prisustvo ruske vlade“.Pahon je u nastavku izgovorio i da Rusija svojim glavnim zadatkom smatra „drobljenje NATO“.

Jednom od poluga kojom to `drobljenje` obezbeđuje nazvao je „ponudu Turskoj da kupi raketne sisteme S-400“, pa nastavio da se „češe“:  „Turska je zbog S-400 izazvala nezadovoljstvo SAD, a Moskva nastoji da to iskoristi. Međutim, Sjedinjene Države Tursku smatraju svojim ključnim strateškim partnerom. Mi sa Turskom imamo savezničke odnose bvezmalo 70 godina“.

Portparol Pentagona posebno je naglasio da će Vašington uvek pomagati „državama koje su uvučene u konflikt sa učešćem Moskve“.

Da bi sve izgledalo lepše upakovano, dodao je:

„Dugoročni partnerski odnosi takvih zemalja sa SAD doneće korist i regionalnoj i globalnoj stabilnosti“.

KOMENTARI9 komentara

 1. Velika Metla says:

  „Mi pratimo šta Moskva radi po celom svetu. Gde god u svetu vidite neki haos – tamo ćete neizbežno otkriti prisustvo ruske vlade“. Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha.................,prostitutka laprda o moralu,i to onom vrhunskom moralu! Koliko ste država opljačkali? Koliko ste legalno izabranih vlada srušili,da bi ste doveli svoju paščad da vladaju? Koliko ste miliona pobili po svetu,da bi ste milijarde zaradili? I vi našli da nekome držite slovo o poretku???????? Da,naravno,da Rusija i SVAKI SLOBODOLJUBIVI čovek jeste protiv vašeg pokušaja formiranja pljačkaškog poretka! To šta ste zamislili,da vladate svetom i pljačkate ga po svojim potrebama NEĆE DA MOŽE. NIKADA!

  • Miload says:

   Tako je,slazem se sa vama svaku rec,i dodajem:da sve sto je izgovorio laprdalo da je to ustvari politika njegove zemlje proteklih 100 godina...

 2. Cetnik says:

  Kukaj kolko hoces, rusija ce da zdrobi nato svakako sa zadovoljstvom.

 3. Djoka says:

  Da ne bese Rusa, hica bi vas sve potamanio. Sad vi cionisti izigravate hicu, ali Rusi sada mogu vas da potamane, jer ste gori od Hitlera !

 4. padre says:

  Baš su glupi ovi Rusi,mešaju se u stvari o kojima pojma nemaju, umesto da ostave majstore, koji maju i tradiciju i sto puta dokazani "knowhow", da ne kažem ekskluzivno pravo, ili patent za te stvari!

 5. Aspalathos says:

  Gde su USA i NATO tu je mir i blagostanje! NATO u blato!

 6. arci tridesetih godine srednje =g says:

  Greska.Gde je bombardovanje,pretnje ratom, ubijanje civila,rusenje vlasti nemastina i srusena drzava, tu je AMERIKA.Rusija vam je imaginarna pretnja jer znate da preuzima mesto naj jace svetske zemlje.

 7. persida says:

  A gde su SADisti, tu je genocid i pljacka.

 8. Reality says:

  Gde god mi napravimo haos, pojavi se Rusija da nas uštopuje, jbg...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *