ПЕНТАГОН: „Постоји могућност удара на Северну Кореју“

PENTAGON: „Postoji mogućnost udara na Severnu Koreju“

14 aprila 2017

Predstavnica vojske SAD Dana Vajt tokom susreta sa novinarima na pitanje o mogućem američkom udaru na Severnu Koreju je izjavila «da Pentagon uvek razmatra sve mogućnosti», prenose RIA Novosti.

«Štab komande uvek razmatra čitav spektar opcija koje može upotrebiti u nepredviđenih okolnostima», izjavila je Vajtova.

Ona je rekla da će Sjedinjene Države ispuniti svoje obaveze i zaštiti saveznike, poput Južne Koreje i Japana. Predstavnica Pentagona više nije želela da bilo šta komentariše.

Ranije je TV kanal NBC pozivajući se na obaveštajne izvore objavio da SAD mogu izvesti preventivni udar na Severnu Koreju, u slučaju pokušaja novih testova nuklearnog oružja.

(NjuzFront)

KOMENTARI3 komentara

  1. SrbIN says:

    NA SLUČAKU SEVERNE KOREJE VRLO LAKO MOŽE ZAPOČETI VELIKI TREĆI SV. RAT! TAJ OBRAČUN ĆE POČETI NEKIM BANALNIM POVODOM, KAO ŠTO I NAJAVLJUJU SAD-isti I TADA POČINJE DOMINO EFEKAT... SAD-isti GAĐAJU S. KOREJU, S.KOREJA UZVRAĆA SAD-istima, SAD-isti PONOVO GAĐAJU TAKTIČKIM NUKLEARNIM ORUŽJEM S.KOREJU, S.KOREJA ISPALJUJE POSLEDNJE BOJEVE GLAVE NA SAD-iste DA BI SE NAKON TOGA DIREKTNO UMEŠALA KINA... PA RUSIJA... PA INDIJA... PA BRITANIJA... PA FRANCUSKA...PA IZRAEL... PA IRAN... PA PAKISTAN... i NAKON TOGA SE VRAĆAMO U KAMENO DOBA. SMEŠNI AJNŠTAJN JE IPAK BIO U PRAVU...

  2. igor says:

    Ima li iko na ovom svetu koji moze smestiti toj prokletoj americi jedan rat u njenoj zemlji. Ta banda od drustva uvek ratuje po citavom svetu ali ne u svojoj zemlji. Nadam se da ce se i to desiti uskoro kako bi se oni bavili svim problemom a ne tudim

  3. M says:

    Tocno,smijesni Anstajn je rekao da je moguce putovati kroz vrijeme ako se putuje brzinom svijetlosti.Daklen,ako se vratimo u kameno doba,to zapravo znaci da smo putovali brzinom svijetlosti,tj. iz buducnosti.A A-bombe zbilja svijetle!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *