ПЕНТАГОН ПОТВРДИО: Аутентични су снимци „НЕИДЕНТИФИКОВАНИХ ВАЗДУШНИХ ФЕНОМЕНА“

PENTAGON POTVRDIO: Autentični su snimci „NEIDENTIFIKOVANIH VAZDUŠNIH FENOMENA“

17 aprila 2021

PENTAGON je ovih dana potvrdio autentičnost niza fotografija i videozapisa neidentifikovanih letećih objekata koje je snimila američka mornarica, a koji su procurili u javnost.

Fotografije i videozapise predmeta u obliku trougla koji trepću i kreću se kroz oblake snimili su pripadnici mornarice, rekla je portparolka Pentagona Sju Gog CNN.Takođe je potvrdila da je osoblje mornarice napravilo i fotografije još tri neidentifikovana leteća objekta – jednog u obliku kugle, drugog u obliku žira i jednog okarakterisanog kao „metalni balon“.

Američki vojni i obaveštajni krugovi poslednjih godina NLO nazivaju neidentifikovanim vazdušnim fenomenima.

Najanovije „fenomene“ lansirali su snimatelj Džeremi Korbel i reporter Džordž Knap, a uključuju snimke tajanstvene letelice u obliku trougla odnosno piramide koja leti nebom, te fotografije još tri čudna predmeta, od kojih je jedan, kako se čini, na internetu bio deljen još prošle godine.

Pentagon je potvrdio da su to autentične fotografije i snimci koje je napravila američka mornarica.

Letelicu u obliku piramide snimila je posada broda USS Russell u blizini San Dijega u julu 2019. godine.

Navodno dok je lebdela oko 210 metara iznad broda. Navodi se i da je posada broda USS Omaha primetila sfernu letelicu kako uleće u okean i nestaje u vodi.

Prvo se mislilo da je potonula, ali naknadne pretrage područja podmornicom nisu otkrile nikakvu olupine.

KOMENTARI3 komentara

  1. Isukrst of evil says:

    To su demonchine ba demonchine :-)))

  2. Si Ju Leter Aligeder says:

    Mali zeleni će poebu amerikanci i da im se umešaju u genetiku po ko zna koji put, jer nisu napravili dovoljno zlu vrstu pa mora da ih dorade. Na vrlo suptilan način osvajaju zlom ovu dobru i malu planetu koja je svemirski dragulj. Knez Tame vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu. Cilj im je da i dalje vlada zlo nad svetom i da se pojača da bi napokon reagovao Bog i uspostavio pravedno i večito carstvo Božije.

  3. Rista says:

    Te originalne snimke znaju da naprave samo Rista i usa mornarica. Do sada sam mislio da sam jedini ja tako sposoban. To ti taktika razvijanja snimaka. Moja prva ljubav i redovno sam dobijao ovakve NAFove. Kad bi ste videli kako ja divno razvijam filmove, koliko ja imam ovakvih snimaka u originalu, majke mi i tako to... Dobro, ja slikao drveće pa onda jednom uslikam mesec, pa jednom mulj oko potoka...a nisam ni znao da sam usliko marsovca. A stvarno, na jednom snimku se vidi kaljavi marsovac kako upada u potok a žabe u panici poskakale na suvo. Ja nisam vido sve dok nisam umetnički razvijo film, inače bih pobego glavom bez obzira. Mornari nisu mogli da pobegnu. To stvar preciznosti i poznavanja aparata i moždane mogućnosti usklađivanja oštrine snimaka a ja i mornarica to posedujemo u izobilju. A marsovci se najviše pojavljuju na snimcima u ameriku i kod Ristu. Ostali priprosti svet nema šanse da ih snimi. Amerikanci imaju više tih slika nego ja. Jednom sam čak u klozetu u drugoj avliji napravio izuzetnu sliku marsovke. Samo pobegla...ko bi nju uhvatio. Dok sam ja navuko gaće, pa vezo kanap da mi gaće nespanu i taman ja skočim da je jurim a ona upala u okean pored mornara u san dijegetu. Ne znam koji je tamo okean, ali jeste.(jooj, što mi ovo prijalo!)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *