ПЕНТАГОН ПОТВРДИО: Аутентични су снимци „НЕИДЕНТИФИКОВАНИХ ВАЗДУШНИХ ФЕНОМЕНА“

ПЕНТАГОН ПОТВРДИО: Аутентични су снимци „НЕИДЕНТИФИКОВАНИХ ВАЗДУШНИХ ФЕНОМЕНА“

17 априла 2021

ПЕНТАГОН је ових дана потврдио аутентичност низа фотографија и видеозаписа неидентификованих летећих објеката које је снимила америчка морнарица, а који су процурили у јавност.

Фотографије и видеозаписе предмета у облику троугла који трепћу и крећу се кроз облаке снимили су припадници морнарице, рекла је портпаролка Пентагона Сју Гог CNN.Такође је потврдила да је особље морнарице направило и фотографије још три неидентификована летећа објекта – једног у облику кугле, другог у облику жира и једног окарактерисаног као „метални балон“.

Амерички војни и обавештајни кругови последњих година НЛО називају неидентификованим ваздушним феноменима.

Најановије „феномене“ лансирали су сниматељ Џереми Корбел и репортер Џорџ Кнап, а укључују снимке тајанствене летелице у облику троугла односно пирамиде која лети небом, те фотографије још три чудна предмета, од којих је један, како се чини, на интернету био дељен још прошле године.

Пентагон је потврдио да су то аутентичне фотографије и снимци које је направила америчка морнарица.

Летелицу у облику пирамиде снимила је посада брода USS Russell у близини Сан Дијега у јулу 2019. године.

Наводно док је лебдела око 210 метара изнад брода. Наводи се и да је посада брода USS Omaha приметила сферну летелицу како улеће у океан и нестаје у води.

Прво се мислило да је потонула, али накнадне претраге подручја подморницом нису откриле никакву олупине.

KOMENTARI3 коментара

  1. Isukrst of evil says:

    To su demonchine ba demonchine :-)))

  2. Si Ju Leter Aligeder says:

    Mali zeleni će poebu amerikanci i da im se umešaju u genetiku po ko zna koji put, jer nisu napravili dovoljno zlu vrstu pa mora da ih dorade. Na vrlo suptilan način osvajaju zlom ovu dobru i malu planetu koja je svemirski dragulj. Knez Tame vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu. Cilj im je da i dalje vlada zlo nad svetom i da se pojača da bi napokon reagovao Bog i uspostavio pravedno i večito carstvo Božije.

  3. Риста says:

    Те оригиналне снимке знају да направе само Риста и уса морнарица. До сада сам мислио да сам једини ја тако способан. То ти тактика развијања снимака. Моја прва љубав и редовно сам добијао овакве НАФове. Кад би сте видели како ја дивно развијам филмове, колико ја имам оваквих снимака у оригиналу, мајке ми и тако то... Добро, ја сликао дрвеће па онда једном усликам месец, па једном муљ око потока...а нисам ни знао да сам услико марсовца. А стварно, на једном снимку се види каљави марсовац како упада у поток а жабе у паници поскакале на суво. Ја нисам видо све док нисам уметнички развијо филм, иначе бих побего главом без обзира. Морнари нису могли да побегну. То ствар прецизности и познавања апарата и мождане могућности усклађивања оштрине снимака а ја и морнарица то поседујемо у изобиљу. А марсовци се највише појављују на снимцима у америку и код Ристу. Остали припрости свет нема шансе да их сними. Американци имају више тих слика него ја. Једном сам чак у клозету у другој авлији направио изузетну слику марсовке. Само побегла...ко би њу ухватио. Док сам ја навуко гаће, па везо канап да ми гаће неспану и таман ја скочим да је јурим а она упала у океан поред морнара у сан дијегету. Не знам који је тамо океан, али јесте.(јоој, што ми ово пријало!)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u